Millenium pune punct celor 3 eșecuri cu câte 3 goluri prin doborârea cu 3 reușite a ”satelitului” Craiovei

CS Millenium Giarmata, unică grupare timișeană care a jucat pe teren propriu în etapa a XXIV-a din seria vestică a Ligii 3, intermediară marcând intrarea în a doua jumătate a returului, a revenit astăzi de la ora 17 pe căi victorioase, conturând cel de-al patrulea succes din sezonul de primăvară, al doilea acasă, și tocmai împotriva formației secunde a prim-divizionarei CS U Craiova: 3-2 (2-0).

Spre deosebire de alte dăți, tinerii elevi ai lui Răzvan Leucă s-au regăsit mai rapid după o serie de rezultate mai puțin faste, ieșind din tunelul celor 3 înfrângeri cu câte 3 goluri primite prin a dispune de o ocupantă a treptei imediat următoare podiumului.

CS Millenium s-a desprins în doar câteva minute începând de la mijlocul reprizei I, prin Marius Călin în minutul 22 din lovitură de la 11 metri și Claudiu Ghighilicea în minutul 30), iar golul lui Mircea Stupu din minutul 67 a înfrânat revirimentul ”satelitului” Craiovei, care înscria prin fostul junior al celor de la LPS Banatul, Lucian Buzan, 2-1 în minutul 65, și limita mai apoi diferența și prin Jovan Markovic în minutul 79, dintr-o altă lovitură de la 11 metri: 3-2.

Craiovenii, care pierdeau sâmbătă 1-2 acasă cu liderul neînvins ACS Șirineasa, au înregistrat astfel și a treia înfrângere consecutivă în deplasare, după cele cu 2-0 la Sebiș și Deva.

Cât despre timișeni, un balon de oxigen înaintea deplasării de sâmbătă la Ghiroda, unde Millenium ar avea de luat o revanșă după un 2-4 cu cântec în tur pe ”Nicu Moraru”.

Răzvan Leucă, antrenor al gazdelor care n-a contat pe Ferţu – suspendat şi Ştefănescu, plecat din localitate, a spus: ”Felicit echipa oaspete, este o echipă foarte tânără, care a fost preocupată să joace un fotbal total! Este o victorie foarte muncită, dar se putea contura încă din prima repriză, având în vedere situaţiile clare de gol ratate cu seninătate de jucătorii noştri, cu scorul de partea noastră. În repriza a doua, probabil mulţumiţi de rezultat, am făcut un pas în spate, fiind dominaţi de tânăra echipă a Craiovei. În final, sunt mulţumit de rezultat şi sperăm să adunăm şi din următoarele jocuri mai multe puncte!”

CS Millenium: Miklos jr – Rus, Stupu, Cherecheş, Sporin, Codrea, Domşa, Rosenblum, Ghighilicea, Călin, Beloescu.

Au mai jucat: Stoica, Grunţă, Pricop, Buzdugan.

Pe bancă, doar portarul Nariţa.

CS U Craiova SA 2: Bobonete – Țoiu, Enache, Puţanu, Albăstroiu, Vadasis, Şerban, Buzan, Trancă, Marcovici, Constantin.

Au mai jucat: Ion, Dinu, Frăsineanu, Vulpe.

Pe bancă: Poenaru. Antrenor: Corneliu Papură.

Au arbitrat: Tudor Jurcă – Sebastian Pantea (ambii din Arad), Daniel Ioan Humiţa (Armeniş / Caraş Severin). Observator de arbitri Cosmin Danciu (Hunedoara) iar delegat de joc Daniel Scridon (Arad).

Rezultatele etapei din C4, cu 37 de goluri, dintre care 27 în contul gazdelor, pe coloana clasamentelor și programului viitor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: