Minteuan (CSM Reșița): ”Până la urmă a înțeles și gazda că lucrurile stau exact așa cum le-am văzut și noi”

CSM Reșița a învins în această după-amiază la Timișoara pe Ripensia cu 1-2 (1-0), într-un meci amical jucat pe terenul sintetic al Bazei 2 – UPT, pus la dispoziție în ultima clipă după ce disputa programată la ora 12 la Urseni n-a avut loc dat fiind apa de pe gazonul de iarbă al arenei sătești, aspect la care s-a referit după victorie și antrenorul cărășenilor, Alin Minteuan.

”Nu erau condițiile bune pentru joc și am hotărât ambele echipe că ar fi bine să schimbăm locația și asta am făcut. Din păcate era apă pe teren, era îmbibat, nu se putea juca. Și am decis să jucăm aici, pe sintetic”, a explicat Minteuan motivul schimbării terenului, de la Urseni – iarbă, pe Baza 2 UPT – sintetic.

”Bineînțeles, noi venind mai de departe, clar că ne-am dorit să fie un teren cât mai bun și să ne putem face antrenamentul. Dar până la urmă a înțeles și gazda că lucrurile stau exact așa cum le-am văzut și noi și nu se putea juca. De aceea am venit și am jucat aici. Și a fost un meci foarte bun, cu o intensitate foarte bună, între două echipe care își propun foarte multe lucruri, sperăm să le și atingem la final”, a mai spus antrenorul oaspeților.

”Până la urmă a fost bine că am jucat și aici, deși avem condiții destul de bune la Reșița, un teren sintetic foarte bun, dar ideea era să jucăm pe iarbă, asta era, însă cei de aici n-au reușit să găsească un teren care să fie realmente bun pentru joc”, a conchis Minteuan.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 13

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: