Mirciov: „Noi am fost obosiţi!”

Pobeda Dudeştii Vechi a început returul cu un eşec la scor de forfait, 3-0 pentru FC Chişoda, înfrîngere întunecată şi mai mult de eliminarea antrenorului principal al „bulgarilor”, Petre Mirciov, care a fost trimis în tribună pentru proteste la decizia arbitrului. Pe final, nici portarul oaspeţilor, Gyuri Stoianov, n-a fost cruţat de un cartonaş galben acordat tot pe fondul protestelor.

Petre Mirciov, eliminat de pe banca tehnică a Pobedei, în eşecul cu 3-0 la Chişoda

Deşi a recunoscut evidenta superioritate a gazdelor, Mirciov nu şi-a putut reprima supărarea de moment: „Înțeleg să câștige gazdele, care la noi, în tur, ne-au bătut cinstit și corect. Dar ați văzut şi dumneavoastră, 3 metri ofsaid şi asistentul nu ridică steagul. Cum să nu te enervezi!?! Dar în final m-am calmat… Gazdele au o echipă bună şi au meritat victoria, pe cînd noi am fost obosiţi”. Faza care a stîrnit mînia antrenorului alb-albaştrilor s-a petrecut în minutul 53, pe partea asistentului David Șvaia.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: