Mitru ratează un penalty în minutul 89: Chişoda – Jimbolia 0-0

FC Chişoda – FC Marcel Baban Jimbolia a fost 0-0 în runda de sîmbătă a Diviziei D Timiş, tînărul jimbolian Mitru ratînd un penalty în minutul 89 al unui joc la finele căruia Octavian Popescu a admis că portarul Pap, deşi nu a semnat încă, va lua în mod cert o destinaţie vestică.

Aşadar din nou etapă fără victorie pentru elevii pregătiţi de Adrian Şeţu, care, fără doi titulari de bază, Magdaş şi Berceanu, ambii accidentaţi, nu au putut trece de tânăra și ambițioasa echipă pregătită de Octavian Popescu.

Oaspeţii au avut prima mare ocazie de a deschide scorul în minutul 19, prin Ţăranu, scăpat singur spre poartă, şi care l-a driblat şi pe portar, de la 14 metri şutînd însă pe lângă poarta goală.

Nici gazdele din Chişoda nu s-au lăsat mai prejos, ratând prin Furdean, cinci minute mai târziu, singur cu portarul Radu, care a respins în corner, rămas fără rezultat. Radu, înlocuitor al curtatului junior Pap…

În mitanul secund, ambele echipe joacă pe contre, ratează ocazii clare de gol, prin Niţă şi Ţăranu de la FC Marcel Băban, respectiv Mariş, Gherman şi Petruş, de la localnici.

În minutul 89 s-a derulat momentul pshiologic al meciului, cînd, după o ezitare de cîteva secunde, arbitrul a fluierat şi a acordat 11 metri pentru oaspeţi, la o tragere de tricou asupra lui Ugocian, de către Glodean. Culmea, cartonaş galben a primit Petruş, nevinovat. Lovitura de pedeapsă a fost însă ruşinos ratată, cu un şut mult peste poartă, de Alexandru Mitru, şi astfel oaspeţii au trecut pe lângă o a treia victorie la rînd în deplasare, pe care o meritau cu prisosinţă.

Au arbitrat: Elvis Nanu –Roland Barbu și Gabriel Șoleanu. Observatori: Dragoș Tonenchi și Franț Nelu ( toți din Lugoj)

FC Chişoda: Sârbu- Golea (min 67,Ilcău), Petruş, Viţan, Vereşteanu, Furdean, Gherman (min 61, Glodeanu), Aldea (min72, Bulaichi), Ilie, Mariş, Abu-Lebda (min 82, Sava) Antrenor: Adrian Şeţu. Pe bancă: Holca – Udrea.

FC Marcel Băban Jimbolia: Radu – Leonte, Ovidiu Popescu ( min 77, Doda), P.Rus (min. 77, Stan), Ardelean, Neagu, Mitru, Gabriel Udoh (min. 60, Moldovan), Niţă (min. 60, Hîrdău), Ţăranu, Ugocian. Antrenor: Octavian Popescu. Pe bancă: Boroş, Bătrânu, Vacerian.

La cald…

Alin Rus (preşedinte FC Chișoda): „După părerea mea a fost un meci forte bun pentru acest nivel, şi chiar dacă am întâlnit pîna în prezent echipe cu pretenţii la primul loc, această tânără echipă din Jimbolia a fost cu mult peste ele. Două echipe care și-au văzut de joc, doar păcat însă că nu s-au înscris goluri. Au fost multe ocazii dar acesta este fotbalul. Una peste alta, pentru noi este un rezultat echitabil. Felicit echipa din Jimbolia, care are un lot foarte tânăr și ambițios”.

Octavian Popescu (FC Marcel Băban Jimbolia): „Am dominat acest joc, ne-am creat multe ocazii de gol dar din păcate nu am putut să le fructificăm. Lăsăm mult de dorit la finalizare. Până acum, la toate jocurile, am ratat enorm, asta este o boală la noi. Dar nu avem ce face, fotbalul se joacă pe goluri. Şi un 11 metri am ratat în final şi puteam pleca cu trei puncte. Apropo de portarul Pap, este plecat cu lotul naţional şi, cînd se va întoarce, sigur va pleca de la noi şi va semna cu un club de talie europeană. Dar până în prezent nu a semnat cu nici un club”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Mitru ratează un penalty în minutul 89: Chişoda – Jimbolia 0-0

 1. angel spune:

  degeaba il critica toata lumea pe mitru,deoarece el era cel mai in masura sa execute lovitura de la 11 metri,avand cel mai bun joc la centrul terenului,cu trei asisturi:*

 2. parks spune:

  Am avut si eu ocazie singur cu Sobolanul,dar nu am vrut sa dau gol tinand cont ca pe banca era Nea’Ilie si cream un haus pe banca de rezerva ,parca vedeam cum va agitati si va intrebati cu p…. mea de va dat Parks gol.
  Asa ca va urez un final de tur cat mai prost Va Pupa Parks

 3. sorin dragan spune:

  Ba sunteti cea mai slaba formatie posibila pe care o avuto Jimbolia in ultimi ani, nu ia cum sa joci fotbal cu Rus Petre ,baiatul ala este Robocap, nu are nici o treba,Flo nui mai ajungi la nas este suparat ac nu a ajuns si el la lot ,Ionut ala de la Dinamo , are niste aiere de Pipera,Leo saracul vrea dar nu poate ,Leonte este bun dar nu prea ,mai bine sta pe banci cu Timea,Piciu daca nu mananca bine il doare nasu,Dragos cand echipa merge prost el este accidentat permanent ,Iulian cel mai meserias dar nu pe teren ,poate Bucatar ,Patrik este bun la varsta lui dar pt D nu poate,Taranu stalp de telegraf,Si cioara aia pe langa ca este mai mare ca voi sete pamant negru.
  Sper sa mai bateti si voi ..pap ap apa

 4. angel spune:

  ba vorbeste fain si tu
  :))))))))))))))))

 5. INCREDIBIL spune:

  Angele Angele nu-ti mai loa identitatea altora . Date macar anonim ca numai tu puteai sa faci aceste afirmatii ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = doi

 


Alte articole legate de acest subiect: