Moldovan, hat-trick în setul la zero al Jimboliei

FC Marcel Băban Jimbolia n-a prea avut sîmbătă adversar în duelul din vestul judeţului, cu cei de la Banatul Nerău, de care s-a desprins doar după nişte descătuşante schimbări la pauză. Oaspeţii veneau după eşecuri cu 1-8, aşa încît rezultatul nu surprinde…

A fost 6-0 (1-0) pentru elevii lui Octavian Popescu, care deschideau scorul prin Ovidiu Popescu, în minutul 10, cu un şut în vinclu. Moldovan avea însă să-şi treacă un hat-trick în cont, una dintre reuşite fiind dintr-o remarcabilă foarfecă de la circa 11 metri, printre mîinile portarului, fructificînd o centrare. Au mai înscris Niţă, din 11 metri, acordat pentru un henţ în suprafaţa de pedeapsă, respectiv Ţăranu.

„Sunt mulţumit de aportul oferit de tinerii intraţi în repriza a doua, Stan pe partea dreaptă, Niţă pe stînga, care au oferit centrări bune de finalizare, şi au schimbat faţa monotonă a primei reprize. Moldovan a fructificat foarte frumos şi centrarea lobată pe colţul lung de Niţă”, a remarcat antrenorul Octavian Popescu.

Jimbolienii au avut aşadar o a doua bună repriză, după ce în majoritatea primeia s-au fîstîcit şi complicat, pe un teren excelent.

FC Marcel Băban Jimbolia: Radu – Doda, Ugocian, Ardelean, Mitru – Hîrdău, Ţoţu, Popescu, Niţă – Ţăranu, Leonte. Antrenorul Popescu l-a aruncat în luptă, la pauză, pe fiul său Octavian Andrei Popescu, un junior B din generaţia 1997, apelînd şi la Moldovan (n. 1996), Stan (n. ´97), respectiv Marcel Denis Băban (n. 1997).

Pe bancă: Custoaie – Achim, Bătrînu.

Jimbolienii intenţionează să apeleze la unii juniori B şi în deplasarea la Dumbrăviţa.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: