Moraru (Giarmata): ”Retragem echipa din campionat”. În ”Județ”, ploaie de goluri: rezultate cu marcatori din 16 jocuri. Pasărea călătoare, hat-trick

Campionatul Judeţean Timiş a bifat în acest weekend etapa a 22-a îar cea de-a șaptea rundă din retur a ligii a cincea timișene a adus un record de goluri marcate, nu mai puțin de 122, dintre care 91 în contul gazdelor, care au repurtat 17 victorii, partea leului, oaspeţii limitându-se la numai 31 de goluri, cu mențiunea că trei meciuri s-au încheiat la egalitate. Cei 3 lideri ai seriilor s-au respectat prin a câştiga la scor pe propriul teren, totalizând 22 de goluri marcate și primind numai unul. Și o altă neplăcută veste care ar trebui să dea cu atât mai mult de gândit celor de la AJF Timiș, Daniel Moraru semnalând că ”ne vom retrage echipa din campionat”, fiind vorba despre CS Millenium II Giarmata.

Seria I

Fortuna Becicherecu Mic – Steaua Roşie Variaş 8-0 (1-0)

Liderul nu s-a dezminţit nici în această etapă, reuşind să perforeze poarta celor din Variaş de opt ori, dezlănțuirea fiind însă iscată după pauză. Ionuţ Roman și Dragan Paulevici – fiecare de câte două ori, respectiv Zoran Radu, Anagor Ifeanyi, Flavius Cioancă şi Dan Roman au marcat golurile fruntașei.

Voinţa Valcani – CS Comloşu Mare 5-1 (0-1)

Au marcat: Adelin Oboroceanu – 3, Raul Regep – 2 respectiv Mihai Vida, care a deschis scorul în minutul 17.

Oaspeţii au trimis mingea de două ori în bară, prin Paul Bota în minutul 54 şi marcatorul Mihai Vida (min. 67), însă gazdele au răsturnat clar scorul în aceeași repriză a II-a. Trupa lui Aurel Marta a reuşit să întoarcă rezultatul pauzei, ba chiar să câştige detaşat la patru goluri diferenţă. Jucător al meciului a fost pasărea călătoare care s-a întors acasă din ţările calde, Adelin Oboroceanu reuşind un hat-trick.

AS United Bencecu de Sus – Mureşul Cenad 2-4 (1-1)

Au marcat: Mircea Maricec şi Mario Iakab, respectiv Florinel Regep, Alexandru Rusu şi Norbert Toth – o ”dublă”.

Oaspeţii au reuşit victoria şi fără antrenorul Iosif Harkai, plecat în Geremania, dar şi fără conducătorul de joc Cosmin Radu, suplinit cu brio de Gabriel Harkai.

AS Carani – Voinţa Şandra 6-0 (4-0)

Gazdele s-au desprins clar încă din prima parte, golurile fiind marcate de Alexandru Rus – 2, Vasile Diac, Andrei Precup, Alex Neag şi antrenorul echipei, Iulian Şuleap.

*

Seria a II-a

Flacăra Parţa – Olimpia Răuţi 9-0 (4-0)

Liderul a reuşit cea mai clară victorie în acest campionat, prin golurile marcate de Andrei Mogoş – 3, Bogdan Andriucă – 2, Gheorghe Sabău, Daniel Nicolaescu, Daniel Alexin şi Gabriel Voicu.

AS Corneşti – Camaro Fibiş 2-1 (1-1)

Au marcat: Raul Muntea (min. 22) şi Alin Spanciu (min. 50), respectiv Alexandru Buda (min. 35).

Ripensia II Timişoara – Unirea Ghilad 10-0 (5-0).

Trupa lui Adrian Lupăşel a reuşit scorul etapei în faţa celor de la Unirea, care n-au făcut față iureşului ripensiştilor. Pe lista marcatorilor au fost Denis Golda și Eduard Codreanu cu câte 3 goluri, Răzvan Cluci cu două și Adrian Dan şi Cătălin Horcea.

Unirea Cerneteaz – Millenium II Giarmata 7-2 (2-1)

Au marcat: Adrian Damian – 4 goluri, Ştefan Toc – 2 și Adrian Kalanyoş respectiv Daniel Moraru şi Robert Berecki.

Daniel Moraru

Daniel Moraru, de la CS Millenium Giarmata II, a declarat: ”Într-adevăr, am marcat un gol, dar cu această ocazie mă retrag din fotbal şi totodată vom retrage şi echipa din campionat. Nu mai are rost să jucăm, nu suntem bătaia de joc a nimănui! Noi facem eforturi să onorăm competiţia şi să plătim baremuri, iar arbitrii ne iau la mișto. Aşa s-a întâmplat astăzi! Nu vă mai spun ce am păţit la Răuţi şi în alte meciuri… Mâine merg la AJF şi voi depune o cerere de retragere a echipei din campionat”.

*

Seria a III-a

AS Dudeştii Noi – Viitorul Știuca 5-1 (3-0)

Marius Nichitean a reuşit un hat-trick, Alexandru Florea un gol din lovitură de la 11 metri iar Mihai Hudrea a completat lista marcatorilor liderului. Golul de onoare al vizitatorilor a fost marcat tot dintr-o lovitură de la 11 metri.

AS Buziaş – Timişul Hitiaş 1-0 (0-0)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Caius Marta în minutul 75. Partida s-a jucat la Sacoşu Turcesc întrucât arena gazdelor este în reconstrucţie.

Autoliv Lugoj – AS Coşteiu 4-2 (3-0)

Au marcat: Marian Nicola (min. 2) și Cristian Sîrbu (min. 8, 27, 63), respectiv Florin Cădariu (min. 61) şi Adrian Bud (min. 65).

Viitorul Sacoşu Turcesc – AS Bacova 4-1 (3-1)

Au marcat: Paul Guda (min. 18), Darius Petre (min. 28, 37) și Abu Foul Hamad (min. 78), respectiv Valentin Ani din lovitură de la 11 metri, în minutul 35.

AS Tormac – Atletic Gavojdia 3-2 (1-2)

Au marcat: Daniel Făndel (min. 14), Rendo Bati (min. 52) și Daniel Vlădulescu (min. 54), respectiv Alex Manea în minutele 23 şi 43.

Gloria Moşniţa Nouă – Foresta Mănăştiur 2-1 (1-0)

Au marcat: Răzvan Plopeanu (min. 20) și Alexandru Petrea (min. 60), respectiv Adrian Otescu (min. 87).

AS Recaş – AS Boldur 1-1 (0-0)

Pentru gazde a deschis scorul Răzvan Pavel din lovitură liberă de la circa 30 de metri, ca apoi oaspeţii să egaleze prin Florin Bolgea în minutul 73. Periculoasă accidentare a unui jucător al gazdelor, Mihai Velescu, survenită în minutul 25, sportivul fiind transportat de urgenţă la Spitalul judeţean. Sportivul a recepționat un balon în faţă în urma unui şut foarte puternic, pe când se afla întins pe gazon.

Olimpia Darova – Avântul Topolovăţu Mare 4-2 (2-2)

Au marcat: Mişi Bejera – 3 goluri și Abel Buciuta, respectiv Andrei Tomici – două goluri. Au fost eliminaţi de pe teren Traian Ciobanu (min. 45) şi Alin Mihai (min. 89), ambii de la oaspeţi. Meciul s-a jucat la Hitiaş, terenul Olimpiei fiind suspendat două etape.

Rezultatele complete ale rundei ce încheie prima jumătate a returului, pe coloana clasamentelor.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 7

 


Alte articole legate de acest subiect: