Naţional Sebiş – Gloria Cermei 4-0 (0-0). Onorabilitatea învinsului

Vineri după-masă, în cadrul etapei a 18-a din Seria a IV-a în Liga 3 s-au întâlnit două echipe cu obiective total diferite, respectiv Naţional Sebiş cu gândul la primul loc care i-ar aduce promovarea mult dorită în liga a doua şi Gloria Cermei, care se zbate pentru o poziție scutită de grijile retrogradării.

În prima repriză a rezultat un joc modest, pe alocuri foarte slab, cu faze lipsite de atacuri la poartă. Echilibrul s-a rupt după pauză şi în doar 25 de minute gazdele s-au desprins la patru goluri diferenţă. Venit din Divizia D Timiş, Tulcan a marcat primele două goluri ale gazdelor, ceea ce a dus la degringolada de la echipa adversă. Scorul înregistrat pare exagerat, dar este pe deplin meritat, deoarece Sebişul dispune de un lot bun care poate face faţă oricăror încercări.

Chiar dacă a fost învins la un scor categoric, antrenorul oaspeţilor, Mircea Aslău, a avut tăria să îmi dea o scurtă declaraţie: „Sunt surprins şi în acelaşi timp dezamăgit de evoluţia echipei mele în repriza a doua. Voi analiza cu atenţie greşelile făcute de jucătorii mei în speranţa că le voi corecta.”

În schimb, antrenorul Călin Cojocaru a refuzat orice declaraţie după joc. Problema se disociază în două aspecte: ori se crede prea mare antrenor ca să stea de vorbă cu subsemnatul, ori a uitat reguli elementare de bun-simţ şi educaţie.

Vineri, 31 martie 2017; stadion: Crişana Sebiş; spectatori: 300; teren: acceptabil.

Au marcat: 1-0 Tulcan (min. 52), cu capul, la o centrare a lui Săulescu; 2-0 Tulcan (min. 68), cu latul, de la 2 metri, la o centrare a lui Săulescu; 3-0 Săulescu (min. 71), care a reluat în poartă din ofsaid o pasă a lui Tulcan; 4-0 Kilin (min. 77), care a reluat din 10 metri o centrare a lui Susan.

CS Naţional Sebiş: Munteanu – Kilin, Bârsănel, Basic, Siminic (cpt.) – Avramescu (min. 71, Rosenblum), Suciu, Iuga, Pirtea (min. 65, Fuchs) – Săulescu, Tulcan (min. 75, Susan).

Antrenor: Călin Cojocaru.

Pe bancă: Fişteag, Cocină, Velici, Stupu.

Gloria Cermei: Rusu (cpt.) – Şiclovan, Petrache (min. 83, Moraru), Gurban, Suslak – Diarra, Ianc, Nistor (min. 73, Veres), Aldan (min. 71, Varga) – Bulza, Şulea (min. 75, V. Brânduşe).

Antrenor: Mircea Aslău.

Pe bancă: Costea, Cotoc, A. Brânduşe.

Cartonaşe galbene: Şiclovan, Nistor.

Arbitri: Cristian Vieru (Sibiu) – Radu Pascu, Ludovic Zifceag (Oradea). Observatori: Daniel Scridon (Arad), Zaharia Ciev (Timişoara).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: