Național Sebiș – Mama Mia 4-1

Victorie clară vineri spre seară pentru elevii lui Călin Cojocaru, care nu-şi permiteau luxul să facă vreun pas greșit în faţa celor de la Mama Mia, din contră, fiind condamnați să păstreze toate cele 3 puncte la Sebiș, ceea ce s-a și întâmplat, cu beneficii imediate, CS Național revenind pe prima treaptă a podiumului.

Gruparea fruntașă i-a administrat penultimei clasate a patra înfrângere consecutivă dar totodată și cea mai drastică din această secvență negativă în retur, CS Național – CS Nuova Mama Mia 4-1 în etapa a 20-a din Seria a IV-a în Liga 3, vineri de la ora 17.

Antrenorul Dan Mănăilă a rămas fără trei jucători în efectivul timișenilor după nume din Becicherecu Mic, și anume Alin Petrovici, Robert Chiper, plecat în Germania, respectiv Rees Daley-Longville, revenit în insulă din motive medicale.

La 2-0 pentru arădenii reveniți în fotoliul de lider, Patrick Niţă, proaspăt campion național universitar cu UVT la Cluj, a ratat singur cu portarul advers în minutul 33, irosind oportunitatea ca Mama Mia să intre la pauză cu un handicap minim. Timişenii din Becicherecu Mic au reuşit totuși în cele din urmă golul de onoare, după o frumoasă acțiune purtată de Niţă, care i-a pasat lui Miculete, marcator cu un şut pe jos de la 16 metri, plasând mingea lângă rădăcina barei, de unde a ricoşat în plasă.

Oaspeţii au efectuat trei schimbări în ultimul sfert de oră, intrând doi juniori C din generația 2002, Denis Ciobanu şi Daniel Cioată, iar Adrian Ghiorghioiu pe final.

Dan Mănăilă (antrenor Mama Mia): ”A fost foarte greu pentru noi căci ei au deschis repede scorul și am întâlnit oricum o echipă bună, care îşi merită primul loc. În schimb noi suferim, dar ne vom lupta în continuare pentru a ne salva de la retrogradare”.

CS Naţional Sebiş – CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 4-1 (2-0)

Au marcat: Dragoş Săulescu (min 12), Flavius Tulcan (min 18), Angelo Iuga (min 58) şi Gelu Velici (min 81), respectiv Ionuţ Miculete (min 75).

CS Național Sebiș: Munteanu – Kilin, Bîrsănel, Basic, Siminic – Suciu, Avramescu – Săulescu, Velici, Iuga – Tulcan.

Antrenor: Călin Cojocaru.

Pe bancă la start: Fișteag – Mihuța, Cocină, Rosenblum, Fuchs, Pirtea, Stupu.

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic: Radu – Checkoumar Baradji, Catrici, Folarin, Miculete – Timiș, D. Băban – Macovei, Nanou, Niță –  Hellion.

Antrenor: Dan Mănăilă.

Pe bancă la start: Micu – Ghiorghioiu, Cioată, Ciobanu, Petrovics, Brașoveanu, Chivăran.

Arbitri: Zoltan Szekely – Răzvan Soponar, Daniel Lar (toți din Baia Mare). Observatori: Lucian Glogoviceanu (Reșița), Viorel Vancea (Oradea).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: