Ne mulțumim cu puțin

Generalul Iordănescu a reușit ceea ce și-a propus: să nu pierdem cu „irlandejii”. După un meci modest, România a reușit un rezultat de egalitate care o menține pe primul loc în grupă. Nu este cazul să analizez jocul echipei naționale, dar nu pot să nu menționez că sistemul de joc este unul falimentar. Vârful de atac nu este susținut de cei trei jucători din spatele său și rămâne izolat între apărători, fiind o pradă ușoară pentru cei din defensivă.

Rămân la părerea că nord-irlandezul Lafferty s-a aflat într-o poziție clară de ofsaid la cea mai mare ocazie de gol a gazdelor. Arbitrul asistent n-a semnalizat infracțiunea, crezând că poate se va încuscri cu familia regală britanică.

Una peste alta, scopul a fost atins, dar trebuie să fii foarte atent ca să înțelegi ce joacă echipa noastră reprezentativă.

Pentru echipele din prima ligă vacanța a luat sfârșit și începe perioada de pregătire. Numirea lui Dan Petrescu ca antrenor la A.S.A. Târgu Mureș a făcut suficientă vâlvă. După ce a refuzat mai multe echipe din străinătate (sic!), a acceptat postul de la echipa ardeleană. A venit împreună cu Bogdan Mara pe post de președinte, care, pe vremea când a fost la Arad, a promis marea cu sarea și n-a făcut nimic.

După ce i-a făcut curte asiduă lui Liviu Anton, președintele consiliului de administrație lui A.C.S. Poli, Florin Manea, impresar de jucători, a poposit la Arad încercând să-i aburească pe cei din conducerea echipei UTA Bătrâna Doamnă că aduce jucători de valoare și ca antrenor pe Adrian Mutu. Oamenii care s-au fript o dată cu Adrian Marțian, un alt adept al lui Mutu, l-au refuzat pe Manea. Acesta a pornit mai departe, doar-doar va găsi niște naivi care să-i înghită inepțiile.

Nu mai vreau să aud de conflictul Mediaș-Brașov pe seama ultimului joc, când ambele echipe au retrogradat, medieșenii arătând un deget acuzator spre brașoveni. Comisia de disciplină analizează cazul, iar decizia se va amâna sine die. Dacă FC Brașov și „U” Craiova erau scoase din campionat după blatul ordinar pe care l-au făcut în văzul unei țări întregi, atunci apreciam comisia de disciplină. Așa rămân la ideea că totul este o furtună într-un pahar cu apă.

Atât Poli, cât și Progresul Pecica au adversari accesibili în barajul pentru promovarea în divizia C. Dar, să avem totuși răbdare…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: