Neamțu, două până la pauză, ASU Politehnica 6-1

ASU Politehnica a învins la scor în primul meci jucat pe teren propriu în sezonul de primăvară, impunându-se cu 6-1 (2-0) în reprezentația avută de la ora 12 în cadrul etapei a 22-a din Campionatul Național U19, al juniorilor A.

Neamțu

Neamțu

 

Alb-violeții pregătiți de profesorul Tiberiu Brîndescu s-au aliniat astăzi pe Baza II – UPT în prima partidă acasă după reluarea returului în competiția republicană a juniorilor mari, trecând în cadrul Seriei a 7-a de vizitatorii de la CS CFR Simeria, după ce timișorenii se impuneau și cu 4-3 duminica trecută la Caransebeș, la debutul oficial pe 2017 în sezonul de primăvară, în fața gazdei CSȘ, într-o rundă în care hunedorenii Simeriei câștigau cu 2-0 sâmbăta, pe teren propriu, cu CSȘ Lugoj.

Plasată pe podium între LPS Sebeș și CSM Școlar Reșița, gruparea de pe Bega a învins astăzi cu 6-1 (2-0), după ce Neamțu a marcat golurile reprizei întâi, primul, în minutul 18. Ceferiștii au redus din handicap dar fundașul Titu și rezervele Muj, Fluture și Grigoraș au conturat un scor de set în tenis pe suprafața sintetică.

ASU Politehnica U19: Imbrescu – Nicorici, Titu, Tismănariu, Țenche, Copoieru, Buda, Ciontu, Iakab, Neamțu, Țurcaș.

Au mai jucat: Vlădic, Muj, Grigoraș și Fluture.

Rezerve: Betea, Legradi.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: