Neînvinsă în D Timiș, Voința Biled nu pierde nici la Bazoș, de la 2-0 pentru promovați. Iar Biled stă în turul următor al Cupei României: programul

Pe o vreme nefavorabilă și capricioasă, etapa a 7-a a Diviziei D Timiș, începută joia trecută, s-a încheiat astăzi după-amiază de la ora 17 pe arena ”Vulturii” din Bazoș și a adus a treia remiză a rundei, fiind pentru prima dată în noul campionat ca o etapă să nu aibă două rezultate de egalitate, ci trei.

Într-adevăr, după alte două runde în care bilanțul a fost favorabil oaspeților sub forma 3 victorii ale gazdelor, două remize și 4 triumfuri în deplasare, etapa încheiată astăzi a înregistrat în premieră în ediția 2017-2018 a Diviziei D Timiș câte 3 succese ale amfitrionilor respectiv vizitatorilor dar și 3 remize, respectiv 34 de goluri înscrise, 19-15, a treia cea mai puțin prolifică rundă.

Referitor la ultima partidă în sine a etapei, AS FC Bazoșu Vechi – AS Voința Biled s-a încheiat 3-3 (1-0) după ce gazdele au condus și cu 2-0 dar și cu 3-2 în urma unei prime egalări izbutite de vizitatori, care au rămas astfel neînvinși după 7 etape, cu nu mai puțin de 5 remize în cont, dintre care 3 în deplasare.

”Buturugă mică” răsturnând miercurea trecută ”carul mare” al secund-divizionarei Ripensia, pe care a eliminat-o din turul III național al Cupei României, AS Voința Biled a reintrat pe teren la o săptămână după calificarea în faza a IV-a, programată peste două săptămâni, și a mai reușit o repriză secundă pe plus, prin care n-a cedat nici în fața nou-promovatei AS FC Bazoșu Vechi.

Gazdele, care aveau 3 victorii și două remize în cont, unicul eșec survenind tocmai de la precedenta apariție acasă, 1-2 pe 3 septembrie cu Cocoșul, au deschis scorul prin Vasile Mecleș în minutul 9, și au marcat și în primele minute ale reprizei a II-a, când Eugen Pistrițu a majorat scorul la 2-0 în minutul 47.

Voința a înscris de două ori în numai câteva minute, prin Dragan Paulevici (51) și Ionuț Nemițanu (53), după care Denis Secoșan i-a readus pe nou-promovați în avantaj, în minutul 65, dar nu pentru mult timp, Gabriel Drăguș stabilind scorul final în minutul 72: 3-3 de la 2-0, 2-2 și 3-2.

Dacă pentru campioana unei serii din Campionatul Județean Timiș a fost al doilea 3-3 după 3 etape, de la remiza în deplasare la Peciu Nou, pentru Voința Biled a fost chiar a patra remiză în care a marcat cel puțin câte două goluri.

Cosmin Ripan, centralul întâlnirii, a împărțit nu mai puțin de 10 cartonașe galbene, dintre care 6 gazdelor, iar spre final și unul roșu, în minutul 85, lui Marius Stanciu, de la amfitrioni, pentru o simulare de fault în careu, acordându-i al doilea cartonaș galben.

De la bucuria triumfului în Cupa României, la mâhnirea din această seară, antrenorul oaspeților din Biled, Iulian Tăut, explicând că ”sunt foarte supărat pentru acest rezultat și pe noi, ca echipă. După performanța din sezonul trecut, în care am devenit vicecampioni în liga a 4-a, acum… Iar toate echipele joacă cu ambiție și vor să ne bată, cu atât mai mult după calificarea pe care am reușit-o în Cupa României…”

Competiție K.O. în care AS Voința va continua peste două săptămâni, în turul 4, rezervat intrării în cursă a 18 cluburi din Liga 2, anticameră a 16-imilor de finală, în care debutează și trupele din Liga 1.

Până atunci se va desfășura și turul 2 la nivel județean al ediției viitoare a Cupei României, 2018-2019, așadar pe Timiș, programat miercurea viitoare, 27 septembrie de la ora 16,30, cu 8 meciuri în program și o formație care va sta, calificată în faza următoare, și anume tocmai Voința Biled.

Conform tragerii la sorți efectuată de AJF Timiș, partidele eliminatorii sunt FC Jebel – Progresul Gătaia, Avântul Topolovățu Mare – Flacăra Arsenal Făget, AS Bacova – AS Seceani, Unirea Sânnicolau Mare – Voința Sarafoleana Saravale, Voința Șandra – Timișul Șag, Fortuna Becicherecu Mic – AS Peciu Nou, Steaua Roșie Bulgăruș – Cocoșul Orțișoara și Sânandrei – Progresul Ciacova.

Rezultatele etapei a 7-a în Divizia D Timiș, clasamentul la zi și programul rundei din weekend, a opta, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: