Nisipul din angrenajul lui UTA

După şase etape disputate în liga a doua putem trage o concluzie deloc îmbucurătoare şi anume că valoarea competiţiei este foarte scăzută şi că nimeni nu poate prevedea o câştigătoare certă. Ripensia Timişoara nu a putut trece pe teren propriu de o echipă modestă, FC Argeş, când se putea desprinde în clasament.

UTA, pornită ca o mare favorită, nu a reuşit să obţină măcar o victorie din trei partide pe teren propriu. Dezamăgit, antrenorul Mihalcea este dispus să demisioneze, considerând că un astfel de şoc ar trezi puţin echipa în a cărei componenţă au apărut jucători consacraţi, dar cu evoluţii neconvingătoare. Culmea este că Mihalcea este cel care i-a dorit la echipă. Dar cei din conducerea clubului ce au făcut când a fost vorba de noile achiziţii, mai ales că au fost foarte drastici când au renunţat la jucători arădeni care au dus greul în două campionate?

UTA – C.S. Baloteşti 2–2 (0-0)

Arădenii au început partida în forţă şi nimic nu lăsa să se întrevadă dramatismul jocului ce a urmat. Ofensiva UTA-ei nu a reuşit să desfacă apărarea bine pusă la punct a Baloteştiului. Mai mult, oaspeţii au îndrăznit în atac, creându-şi câteva situaţii favorabile de gol.

După pauză, oaspeţii au marcat un gol, mingea depăşind linia porţii, chiar dacă arădenii au contestat valabilitatea reuşitei. Gazdele au întors rezultatul, marcând două goluri din faze fixe. Când jocul curgea spre o victorie a gazdelor, Răuţă a egalat după o lovitură liberă repetată de arbitrul Marius Omuţ, fapt ce a generat o stare de tensiune celor care nu cunosc regulamentul.

Astfel UTA a risipit din nou ocazia de a obţine prima victorie pe teren propriu din acest campionat. Cine se face vinovat? Jucătorii, antrenorul sau cei cu putere de decizie din cadrul clubului? La sfârşitul partidei am văzut un antrenor dezamăgit sau mai degrabă hăituit, Adrian Mihalcea, gata oricând să-şi prezinte demisia dacă acest gest ajută echipei. Aşa se întâmplă când nu eşti atent şi aduci jucători fără o estimare corectă şi-ţi sacrifici propriii jucători.

Adrian Mihalcea: „Am avut o evoluţie modestă. Nu ştiu unde este problema. Sau poate eu sunt problema. Echipa trebuie să suporte un şoc!”

Laurenţiu Diniţă: „Jucătorii mei au luptat mult şi consider rezultatul just. Sunt de trei etape la echipă şi m-am străduit să ordonez puţin jocul echipei.”

Sâmbătă, 2 Septembrie 2017; stadion Otto Greffner Şiria; teren bun; spectatori: 600.

Au marcat: 0-1 Nica (min. 56) din apropiere, după un şut în care mingea a depăşit linia porţii; 1-1 Burlă (min. 62) din lovitură de la 11 m în urma unui fault a portarului Iordan asupra lui Curtuiuş; 2-1 Scutaru (min. 70) cu capul în urma unui corner executat de Păcurar; 2-2 Răuţă (min. 86) cu un şut din careul mic după repetarea unei lovituri libere.

UTA: Grahova – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă, Strătilă (min. 28 Buleică), Tănase (min. 46 Toma), Păcurar, Cârstocea (min. 59 Asani) – Curtuiuş (cpt.), Stahl.

Antrenor: Adrian Mihalcea.

Pe bancă: Barna, Filaret, Dinculescu, Jorza.

C.S. Baloteşti: Iordan – Dedu, Răuţă, Marciuc, Filip – Pătraşcu (min. 76 Neagu), Ion Lucian (cpt.) (min. 72 Flămânzeanu), Ciubuc (min. 81 Suciu), Coman – Nica, Gojnea.

Antrenor: Laurenţiu Diniţă.

Pe bancă: Fulga, Mirescu, Ioniţă, Paraschiv.

Cartonaşe galbene: Asani, Iordan, Ion Lucian, Coman.

Arbitri: Marius Omuţ (Satu Mare) – Nicolae Chiţoiu (Timişoara), Ovidiu Timar (Harghita). Rezervă: Rareş Vidican (Satu Mare). Observatori: Mircea Sârbu (Deva), Fevronia Ion (Craiova).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: