Nou-promovatele Unirea, Ghiroda, Belinţ, 50 de goluri laolaltă!

Mai rar ca nou-promovatele să aibă un asemenea remarcabil start de campionat, eşalonul V, de „Judeţ”, oferind de această dată Diviziei D Timiş nişte neînfricate şi percutante combatante… Astfel, după ce ghirodenii au reuşit sîmbătă scorul etapei a cincea, un 6-0 cu Făgetul, a venit duminică rîndul Belinţului şi Unirii Sânnicolau Mare să se impună acasă cu un acelaşi 3-1, succes cu care alb-albaştrii se menţin lideri pentru a patra rundă la rînd iar bilanţul general cumulat al nou-promovatelor este 15 jocuri, 11 victorii, 3 remize, un eşec, golaveraj 50-12! Iar ca locuri ocupate, Unirea e prima, Ghiroda pe 4 şi Belinţul pe 7. Din trei în trei…

Cosmin Ripan, golgeter al Belinţului în cursa de promovare, a înscris, a scos un penalty şi a dat o pasă de gol: 3-1 cu Deta

Golgeterul „Judeţului” în 2011-2012, Ripan (foto), a fost marcator şi coautor pentru Belinţ, pe cînd Unirea s-a desprins la 3-0 deja în primul sfert de oră.

AS Bega Belinț – FC Deta  3- 1 (1-0)

Înfrângerea din etapa trecută, de la Gottlob, le-a dat mari bătăi de cap elevilor pregătiţi de Dafin Danciu, care cu greu au reuşit în prima repriză să străpungă apărarea adversă. Totuşi, în minutul 32, golgeterul din ediţia trecută a ligii a cincea, Cosmin Ripan, a reuşit unicul gol. După pauză, oaspeţii au reuşit egalarea în minutul 53, prin Marcu.

Belinţenii, vădit nemulţumiţi de rezultat, au început asediul la poarta Detei, și în minutul 62 Ripan a fost faultat în careu: penalty, transformat cu sânge rece de Terec, 2-1.

După zece minute avea să fie 3-1 prin reuşita lui Ilie, la o pasă excelentă în adâncime, primită de la cel mai bun jucător de pe teren, Cosmin Ripan.

Belinţ: Costinean – Anghel, Terec, Băran, Mihăescu, Grozoni, Guțiu, Onae, Bărbulescu, Teletin și Ripan. Au mai jucat: Ilie, Mladescu și Foale. Antrenor: Dafin Danciu

Deta: Farkaş – Godenciuc, Mioc, Semeniuc, Alexandrescu, Bodor, Jurcă, Marcu, Kramer, Rujan și Pantiş. Au mai jucat: Nae, Nicolici și Csomos. Antrenor: Ioan Roșu.

 

Unirea Sânnicolau Mare – Unirea Peciu Nou 3-1 (3-1)

 

Liderul își păstrează poziţia după un nou succes pe propriul teren, în dauna celor de la Peciu Nou. Doar 15 minute au fost necesare elevilor pregătiţi de Nae Căprărescu, care au reuşit să înscrie trei goluri şi să conducă pe tabela de marcaj până la final, prin reuşitele lui Dragodan (min. 5), Sârbu (min. 10) și Radu (min. 15). Golul de onoare al oaspeților a fost marcat de Ciumacenco în minutul 40, din 11 metri, acordat pentru un fault asupra aceluiaşi jucător. În etapa viitoare, trupa din Sânnicolaul Mare se va înfrunta cu feroviarii timişoreni, pe terenul acestora.

Sânnicolau Mare: Mitric – Florescu, Tache, Șimon, Galea, Crișan, Stoianov, Sârbu, Telecican, Dragodan și Radu. Au mai jucat: Șomălean, Mihoc, Negru și Ghinescu. Antrenor: Nae Căprărescu.

Peciu Nou: M. Dorobanțu – Martin, Butnaru, Tănase, Andrache, Ciumacenco, Mureşan, Varga, Formagiu, Bărbosu, Andrei. Au mai jucat: Văcărescu, Cr. Dorobanțu, Morar și Teslariu. Antrenor: Adrian Durigon.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Nou-promovatele Unirea, Ghiroda, Belinţ, 50 de goluri laolaltă!

  1. tuţu spune:

    Nu ştiu care-i situaţia golgeterilor din liga IV -a după 5 etape, Alex .Barany a marcat de 8 ori pentru Ghiroda în 4 etape(la Şag nu a jucat) din totalul de 21 goluri marcate până acum de ghirodeni care au o medie de 4,2 goluri de meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: