Nou veniţii aduc liniştea relativă: UTA – Pandurii Târgu Jiu 2-2 (1-2)

UTA nu a mai câştigat din etapa a treia, când a reuşit victoria la Clinceni. După o serie de rezultate nesatisfăcătoare, care au dus la despărțirea de doi antrenori, arădenii au arătat în partida cu Târgu Jiu cel puţin o mai mare dorinţă de victorie. Victorie pe care nu au obţinut-o, deşi la sfârşitul partidei au beneficiat de o lovitură de la 11 metri pe care Burlă a ratat-o. Probabil că va trebui sa treacă ceva timp până când alb-roșii îşi vor reveni, chiar dacă vor pune la grea încercare nervii suporterilor. Urmează partida cu ASU Politehnica, la Timişoara, care nu are nevoie de prea multe aprecieri.

Cei care au început mai bine partida au fost vizitatorii din Târgu Jiu, care au avut meritul că s-au străduit şi au reuşit să joace cu atacuri debordante, înscriind două goluri în 30 de minute prin atacanţii Dodoi şi C. Rus. Acesta din urmă a fost jucătorul lui UTA, care a reuşit un gol al calificării în barajul cu Dunărea Călăraşi, când arădenii se aflau în inferioritate numerică.

UTA şi-a revenit relativ repede şi a egalat prin nou venitul Florea şi printr-un alt nou venit, revenit de fapt, Cătălin Hlistei. Gazdele au avut în continuare suficient timp să obţină victoria, însă nu au reuşit, chiar dacă au dominat clar repriza a doua, permiţându-şi să rateze un penalty în ultimele minute de joc.

*

Cristian Todea: „S-a dovedit încă o dată că în fotbal trebuie să fii mereu conectat la condiţiile jocului şi să nu te mulţumeşti cu puţin. De această dată, mai ales în repriza a doua, s-a văzut dorinţa jucătorilor noştri de a obţine victoria.”

Marcel Ploaie: „De fapt am câştigat un punct, chiar dacă am condus cu două goluri. Răzvan Stanca ne-a salvat de la înfrângere, reuşind să pareze lovitura de pedeapsă din ultimele minute. Consider că atât UTA, cât şi Pandurii Târgu Jiu merită o soartă mai bună şi cu siguranţă vor ocupa locuri fruntaşe în clasament.”

Au marcat: 0-1 Dodoi (min. 17) care l-a driblat pe Scutaru şi a şutat pe lângă Grahovac; 0-2 C. Rus (min. 30) din lovitură de la 11 m în urma unui fault comis în careu de Manea asupra lui Dodoi; 1-2 Florea (min. 45) care a reluat din apropiere în poartă o minge care a circulat pe la Cârstocea şi Hlistei; 2-2 Hlistei (min. 51) cu un şut de la 20 m de la colţul careului mare.

Duminică, 8 cctombrie 2017; stadion Otto Greffner Şiria; teren bun; spectatori: 500.

UTA: Grahovac – Manea, Scutaru (min. 34 Polgar), Ciucă, Burlă – Jorza, Cârstocea, Hlistei (min. 65 Strătilă), Stahl (min. 77 Toma) – Florea, Curtuiuş (cpt.)

Antrenor: Cristian Todea.

Pe bancă: Barna, Păcurar, Adili, Dinculescu.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca (cpt.) – Vodă, Lung, Homei, Vasilescu – Brânzan, Raiciu, Şut, Pârvulescu (min. 46 Şendroiu) – C. Rus (min. 85 Dănăricu), Dodoi (min. 75 Durkovici).

Antrenor: Marcel Ploaie.

Arbitri: Florin Andrei (Tg. Mureş) – Radu Despa (Baia Mare), Răzvan Nistoran (Reşiţa). Rezervă: Kovacs Szabolcs (Carei). Observatori: Cristian Petropoulos (Alba Iulia), Szilaghi Ştefan (Satu Mare).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: