Nova Draghici, sportiv, îşi cere scuze după 11-0 pentru confuzie

Campionatul Municipal, liga a VI-a, a programat etapa a 20-a, iar cu două etape înainte de final cei doi lideri îşi menţin prima poziţie în clasament. ASU Poli, cu 40 de puncte, a învins la Luceafărul cu 11-1, iar Real Dragşina, cu 43 de puncte, a cedat la Termo Timișoara, echipă care participă din retur şi este invincibilă, cu șapte victorii din tot atâtea jocuri dar fără puncte întrucât evoluează în afara competiţiei. Iar cu ocazia unui meci reprogramat al secund clasatei FC Politehnica 2002, antrenorul Nova Draghici şi-a cerut scuze în mod sportiv în numele jucătorilor săi pentru confuziile survenite la precedenta partidă, cîştigată cu 6-0 în dauna lui CSS Bega. Trimisul www.sporttim.ro le merita cu prisosinţă…

Tot în această serie, echipa Fan-Taxi a reuşit primul punct în acest retur, la Frontiera Timişoara, cu care a terminat la egalitate, 3-3. După ce gazdele au condus cu 2-0, tot din acest minut au rămas in 10 jucători prin eliminarea lui Viorel Doroima, pentru scuiparea unui adversar. În final, trupa lui George Cuţitaru s-a bucurat pentru acest punct cîștigat. Dar iată rezultatele înregistrate…

Seria I: Liceul Banatul 1996 – CFR II 5-1, Avicola – Millenium Giarmata 4-2, Luceafărul – ASU Poli 1-11, Electrica – Rapid Săcălaz 2-5, FC Timișoara 2002 – CSS Bega 6-0. Jocuri reprogramate: Banatul – Electrometal 1-2 și FC Politehnica – Milenium Giarmata 11-0. Pe primul loc, ASU Poli 40p (96-23), pe locul 2 – FC Timișoara 2002 35p (62-21), 3. Avicola 34p (52-27), 4. CSS Bega 34p (42-40).

Seria II: Covaci – Timișu Șag II 3-0, Informatica – Lorena Giarmata Vii 4-5, Agronomia – Arsenal Timișoara 2-2, Srbianca Giuchici – Timișul Albina 4-3, Frontiera – Fan-Taxi 3-3, Termo – Real Dragșina 4-2. Pe locul 1, Real Dragșina II 43p (69-24), pe 2. Arsenal Timișoara 39p (59-27), 3. Srbianca 37p (58-50), 4. Lorena Giarmata Vii 28p (46-44).

Termo Timişoara – Real Dragşina 4-2 (1-1)

Chiar dacă este în afara competiţiei şi punctele nu contează, victoriile se țin lanţ pentru echipa pregătită de Ionel Bungău, având jucători cu mare experiență, care au evoluat în eşaloanele superioare în anii trecuți. De remarcat evoluţia ca în tinereţe a polistului Marcel Baban, care a reușit să înscrie toate cele 4 goluri pentru echipa sa. În schimb liderul a reuşit să înscrie de două ori prin Andrei Rigo.

Termo a folosit următorii jucători: Popa – Butnaru, Iovan, R. Avram, Fl. Bătrânu, M. Baban, M. Mureșan, T. Roșca, M. Rotaru, B. Bătrânu și C. Butnărașu. Au mai evoluat: A. Molcuț, Baciu, M. Bătrânu.

Dragşina: Tcaciuc – Jitariuc, Sârb, D. Jurcă, Fer, Cerna, Rigo, A. Jurcă, Petrescu, Gheorghe Hegheduș, Anghel. Au mai jucat: Filip, Ritter și Amorăriței.

FC Timișoara 2002 – Millenium Giarmata II 11-0 (5-0)

Vineri, de la ora 11, s-a disputat jocul restanță din cadrul etapei a 18-a a Seriei I, pe terenul sintetic de lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, între echipele FC Poli și Millenium Giarmata. După un joc la discreția gazdelor, elevii pregătiți de Nova Draghici au învins la un scor care ne scuteşte de orice comentariu. Este drept că adversarii au evoluat cu o echipă mult inferioară poliștilor şi antrenată de Călin Cojocaru. Pentru timişoreni au marcat Vucea, de 3 ori, Nicoară şi Balaure, de două ori, Indici, Lazăr, Leonte și Stolojescu.

La cald…  Nova Draghici (antrenor FC Politehnica 2002): „Îmi cer scuze pentru tot ceea ce s-a întâmplat la jocul cu CSS Bega. Este adevărat că acest arbitru a avut o atitudine sfidătoare și prea ironică faţă de noi, inclusiv faţă de cei doi colegi, profesorii Dorin Barna şi Ioan Mafa. Și eu am o parte de vină, căci am permis jucătorilor să îşi schimbe tricourile între ei, acei care au fost titulari în primul 11, şi de aceea a fost o dereglare pe raportul de arbitraj. Doresc să îi felicit pe adversarii noştri, care au evoluat cu ambiţie dar sunt lipsiţi de experienţă. Încă o dată, îmi cer scuze în numele jucătorilor mei”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Municipiu, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Nova Draghici, sportiv, îşi cere scuze după 11-0 pentru confuzie

 1. eu spune:

  hai sa fim seriosi…..nu cred ca antrenorul Nova e de vina pentru prostiile aparute in precedentul articol……..cand esti ziarist te informezi clar inainte de a scrie ceva……nu cred ca daca stai in spatele portii lui Coblis si se da gol la cealalta poarta e de vina antrenorul ca tu nu ai vazut bine,sau cand te plimbi pe teren parca ai fi pe corso……..faza e ca nu prea era tentant meciul si atunci chiar nu interesa pe nimeni ce se scria…….interesant se pare a fost doar disputa cu arbitri……..deci hai sa nu ne mai ascundem in spatele vorbelor sau in scuzele altora

 2. tu spune:

  bă nemernicule tu care te consideri ”eu” dute la recilcare că nu ști ce vrei să comentezi, esti un mare fraier,despre arbitri nu se pune problema in cronică asa că nu mai mânca kakat!

 3. tu spune:

  si cine ti-a spus ca antrenoru Nova este devina? Probabil dansul si-a cerut scuze din prostiile pe care le scrii tu, in nici in caz despre domnul acela de la ziar.Eu am citit ziare si cronici ale domnului ziarist in timpul in care tu nici nu erai nascut.Asa ca vezi tu de puicutele tale!

 4. tu spune:

  Eu am vazut un meci de a lui Nova si a schimbat jumatate de echipa,nu stiu daca este voie dar este bine pentru echipa sa joace toti jucatorii,si vine un analfabet ca tine si se leaga de ziarist si de bietul antrenor care vrea sa joace toti copiii.

 5. tu spune:

  FELICITARI Nova tot asa sa continuii,nu te lua dupa fraieri!!!!

 6. tu spune:

  mai ”eu” vad ca te-ai ministit , si totusi ai fost un mare prostanac , nu stii sa citesti o cronica,de ce nu te-ai alarmat cand juniori cei a lui poli au pierdut cu 4-1 de la Deva!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: