Novac semnează o ”dublă” și trece pe primul loc, Cărpinișan ”careu”. Gazdele, forte

Gazdele din vestul județului Timiș au învins în meciurile jucate vineri după-amiază în deschiderea celei de-a patra etape din returul Diviziei D Timiș, doi dintre sportivi aducându-și contribuții deosebite ca aport al golurilor marcate. 

ACS Pobeda Star Bîșnov – CS Unirea Tomnatic 3-1 (1-0)  

Au marcat: Fabian Novac (min. 25 şi 73) şi Ioan Kalapiş (min. 56), respectiv Valentin Grigore (min. 80).

”Bulgarii” și-au menținut și vineri de la ora 15 norma de 3 goluri marcate în ultimele runde, după ce dispuneau în precedentele două etape cu 3-0 de AS Peciu Nou, tot pe arena ”Hristo Stoichkov”, respectiv în deplasare de AS Seceani.

Gazdele au deschis scorul după mijlocul primei reprize și l-au majorat în primul sfert de oră al părții secunde, iar în plus în a doua parte a reprizei a II-a, abia spre final reacționând și CS Unirea, aliniată după o victorie cu 4-2 înregistrată în urma unor eșecuri la început de retur. 

Iar cu această ”dublă”, Fabian Novac a trecut în fruntea clasamentului golgheterilor, cu 15  reușite în cele 21 de etape scurse până în prezent.  

La finalul meciului, cei peste 300 de spectatori prezenţi au aplaudat la scenă deschisă victoria echipei pregătite de antrenorul-jucător Daniel Vasilcin, al doilea succes consecutiv acasă în acest retur de campionat, după ce în prima etapă a sezonului de primăvară ”bulgarii” cedau la Ciacova. În tur, la Tomnatic, era 2-2.

Tot vineri de la ora 15 s-a înregistrat și cel mai categoric rezultat din sezonul de primăvară… CS Unirea Sânnicolau Mare – AS FC Bazoşu Vechi 9-0.

Tinerii pregătiţi de Marius Sitaru au semnat un alt rezultat de 9-0 al campionatului, după ce în tur primul era realizat de liderul Fortuna Becicherecu Mic, în dauna celor de la ACS Carani. Și mai detașat ar fi acel AS Seceani – CSM Lugoj II 12-0, din runda a VI-a, penultima înaintea aruncării prosopului de către lugojeni.

Andrei Cărpinişan a izbutit de patru ori să ”perforeze” poarta celor de la Bazoş, iar cei care l-au completat au fost Daniel Galea, cu o ”dublă”, Andrei Manoliu, Bogdan Costea şi Cătălin Crişan.

Cei din Bazoș au mai suferit corecții drastice și în tur, cu 6-0 sau chiar 8-0 în ultima lor deplasare din toamnă, în acest caz fiind la a treia înfrângere consecutivă.

CS Unirea rămâne în schimb neînvinsă în retur, cu 3 victorii din patru apariții în ”D”, cele de acasă, fără a primi gol. În tur se înregistra 1-1…

Iar etapa continuă. Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 1 =

 


Alte articole legate de acest subiect: