CSM Lugoj – Metalurgistul Cugir 1-2 (0-1)

Penultima clasată a mai luat și astăzi ceva apă pe malurile Timișului, debutând și acasă în 2019 mai strâmb decât începea respectiv încheia aparițiile pe teren propriu din turul Seriei a IV-a, atunci cu două remize respectiv chiar o victorie. Nu putea fi însă altfel decât foarte dificil pentru CSM Lugoj în fața aspirantei la podium din județul Alba, care a profitat de nesiguranța bănățenilor și a smuls singurele puncte în deplasare ale zilei în vest, înnoptând astfel pe locul secund într-o ierarhie provizorie.

Nu mai puțin de 23 de puncte și zece locuri le despărțeau pe oponentele jocului de la ora 15 din etapa a XVII-a în Liga 3, iar vizitatorii mai bine poziționați au deschis scorul la finele primului sfert de oră în urma unui autogol survenit după executarea unei faze fixe și au dublat apoi zestrea, în ultimul sfert de oră al meciului, după care bănățenii au beneficiat de două lovituri de la 11 metri, prima, ratată: CSM Lugoj – AFC Metalurgistul Cugir 1939 1-2 (0-1).

Oaspeţii din Cugir au deschis așadar scorul încă din minutul 14, centrarea din corner a lui Necşulescu fiind deviată în propria poartă de Cristian Onţel. Iar în ultimul sfert de oră vizitatorii și-au dublat avantajul prin reuşita lui Paul Păcurar, desprindere decisivă în economia partidei… 0-2 în minutul 78.

Pe final, același Onţel a ratat o lovitură de la 11 metri, portarul Crivăţ respingându-i şutul. Rămânea 0-2, însă nu pentru mult timp… Căci golul de onoare al gazdelor a fost totuși marcat dintr-o lovitură de pe punctul cu var, de către căpitanul echipei, Eugen Miculescu, la spartul târgului, târziu în prelungiri, în cel de-al cincilea minut adițional.

Încă o înfrângere pentru penultimii clasați sub o nouă conducere tehnică, încă o afundare în nisipurile mișcătoare ale seriei vestice. Iar deplasarea la Reșița se anunță cel puțin la fel de dificilă…

*  

Ilie  Rotariu a spus la final că ”a fost o înfrângere nemeritată. Noi am ratat două situaţii de a marca şi a venit acest autogol, parcă ne-a turnat plumb în picioare. Pe lângă ratările noastre, pot spune că şi oaspeţii au avut patru situaţii mai clare de gol. Am jucat mai bine decât la Alba Iulia, dar fotbalul se joacă pe goluri. Plus că am ratat şi un 11 metri… Iar golul nostru a venit prea târziu. Cugir are o echipă bună, ambiţioasă, şi jucători cu mare experienţă”.

*

CSM Lugoj: Alexandru Filip – Bogdan  David, Giuga, Eugen Miculescu – cpt., David Filip – Hrudei, Kim, Temitope, Maier – Onțel, Kiala (min. 55, Cărăbaş).

Antrenori: Călin Cojocaru și Ilie Rotariu.

Pe bancă: Rațiu, Mihoc, Makongo, Iovicin, Ursan.

Metalurgistul: Crivăț – Bold, Morariu – cpt., Grozav, Vitinha – Șaucă, Dican, Păcurar, Dicu – Necșulescu, Făgărășanu.

Antrenor: Călin Moldovan.

Pe bancă la start: Bănică, Lang, Șuteu, Cîrstean, Itu, Dohotariu, Vărărean.

Au arbitrat: Omuț (Satu Mare) – Buda (Hunedoara), Bumb (Băcia). Observator de arbitri, Mocanu (Arad), iar delegat de joc Rădulescu (Târgu Jiu).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: