NU te grăbi să-ți deschizi cont la pariuri online până nu citești asta!

Există multe diferențe între a juca la pariuri în cartier și a juca la pariuri online, nu degeaba toți tipsterii de top din întreaga lume pariază online… Totuși, dacă vrei să pariezi pe internet, ai făcut o alegere înțeleaptă, însă nu te grăbi să-ți deschizi cont înainte de a te informa cu privire la câteva aspecte extrem de importante. De dragul exemplului, în acest articol îți vom prezenta atât plusurile, cât și minusurile uneia dintre cele mai populare case de pariuri online la nivel mondial.

Este vorba despre agenția Unibet, o casă de pariuri de tradiție, care deține licență definitivă de funcționare în România la ONJN. Informându-te corect nu numai că vei evita anumite neplăceri, ci vei putea profita la maxim de tot ce are de oferit această agenție care a fost frecvent premiată la galele de profil din ultimul deceniu.

Ce trebuie să știi înainte de a-ți deschide cont la pariuri online

Casa de pariuri Unibet este singura agenția din România care deține licență pentru a organiza jocuri de Bingo online. Iubitorii acestui tip de joc se strâng zilnic pentru a juca Bingo în diverse camere, însă punctul culminant este seara, cu începere de la orele 19:30, atunci când se deschide runda Grand Slam. În plus, pasionații de jocuri de noroc vor găsi chiar și camere de poker, pe lângă sutele de jocuri de cazinou moderne și inedite.

Unibet nu le oferă utilizatorilor posibilitatea de a depune prin portofelele electronice Skrill sau Neteller, iar depunerile prin Paysafecard sunt taxate cu 3%. Totodată, în momentul de față retragerile prin Mastercard nu sunt disponibile, iar cei care depun cu astfel de carduri de debit sau credit vor putea efectua retragerile prin intermediul unui cont bancar.

Cu toate acestea, persoanele care au carduri sau conturi bancare deschise la Raiffeisen se pot bucura de retrageri în timp record: efectuând o retragere de fonduri din contul de pariuri online într-o dimineață (zi lucrătoare), pariorul poate primi suma respectivă chiar în aceeași zi.

Un utilizator Unibet care are cel puțin 0.5 RON (50 de bani) în cont nu se poate plictisi, asta pentru că are acces la vizionarea în timp real, live video, a peste 10.000 de evenimente sportive anual!

Dacă abia faci cunoștință cu pariurile online, atunci funcția de Cash Out de la Unibet te va da pe spate: Vei putea închide pariurile aflate în desfășurare oricând vrei tu, fie că ultima partidă de pe bilet nu a început, fie că este în plină desfășurare. Astfel, vei putea închide pariurile pentru a reduce din pierderi, atunci când lucrurile nu merg tocmai bine în partidele jucate, fie pentru a-ți asigura un câștig prematur, pentru a nu mai risca nimic.

În plus, la meciurile din La Liga, Premier League și Liga Campionilor, beneficiezi de Asigurarea Unibet 90+, care îți rambursează pariurile de tip Scor Corect, Pauză/Final, Primul Marcator și Ultimul Marcator pierdute din cauza unor goluri marcate după minutul 90. Pe lângă asta, operatorul le oferă noilor jucător numeroase oferte deosebite, pentru a-i ajuta să înceapă cu dreptul drumul spre succes în pariuri!

Nu este de mirare că Unibet este operatorul preferat de cei mai mulți dintre membrii comunității pariorilor din România (peste 44.000 de utilizatori din cadrul celei mai mari comunități de pariori de la noi din țară joacă la această agenție)!

Nu uita să-ți verifici contul nou deschis în termen de 30 de zile, pentru că altfel operatorul este obligat să ți-l închidă și să vireze restul fondurilor către bugetul de stat. Procedura este simplă și securizată, așa că nu ai de ce să-ți faci griji în acest sens. Nu în ultimul rând, îți reamintim că din vara anului 2018 impozitul la pariuri online este reținut automat la sursă, iar pariorii nu mai trebuie să declare nimic la ANAF, întrucât totul se face automat. Baftă!

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: