O victorie eclatantă: UTA – Dunărea Călărași 3-0 (0-0)

Întrecerile ligii a doua au început cu rezultate mai puțin așteptate. Desigur, primele etape aduc după sine rezultate surpriză, deoarece echipele nu sunt conectate încă la mizele partidelor. De obicei, o echipă care retrogradează din liga întâi se confruntă cu un fenomen de recul care se repercutează asupra evoluției grupării respective. Așa s-a întâmplat și cu Dunărea Călărași, care a avut sâmbătă la Arad o evoluție neconvingătoare, chiar dacă are la conducerea tehnică doi antrenori cu licența Pro: Pustai Cristian și Cristian Todea.

Începutul partidei dintre echipa arădeană și cea din Călărași nu lăsa să se întrevadă un asemenea final. UTA, cu o echipă cvasi total schimbată, în care au supraviețuit în echipa de start doar patru jucători, și anume Melinte, Hrezdac, Miculescu și Ciprian Rus, a avut un start ezitant, echilibrul menținându-se în teren. Mai mult, Honciu, de la oaspeți, a avut o ocazie mare de gol. Dar după mai puțin de jumătate de oră, o fază de atac a gazdelor, bine lucrată, a dus la deschiderea scorului.

Un alt moment oportun al arădenilor a fost marcarea celui de-al doilea gol imediat după pauză. Din acel moment, echipa din Călărași a devenit mai vulnerabilă, uneori de nerecunoscut.

Victoria UTA-ei, chiar și la trei goluri diferență, nu poate fi pusă la îndoială. Urmează ca evoluțiile viitoare să confirme startul fulminant al gazdelor din acest campionat.

*

Balint Laszlo: Nu am cedat inițiativa, de la început la sfârșit s-a văzut că UTA e echipa care va câștiga.

Pustai Cristian: Am suferit mult la construcție, iar în defensivă am greșit nepermis.

Au marcat: Bustea (min 29) care a reluat din apropiere o centrare a lui Tomozei, după ce Miculescu a sărit peste minge; Buhăcianu (min. 47) cu un șut din unghi la o centrare a lui Tomozei; Buhăcianu (min. 68) cu un șut de la 20 de metri lateral stânga, care l-a surprins pe Krell.

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, Stancu – Hrezdac, Lorenzi (minutul 64, Pușcaș) – Buhăcianu (85 Isac), Miculescu, Bustea (66 Ursu) – C. Rus (cpt.).

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Bolboașă, Șeroni, Oroian, Ivan.

Dunărea Călărași: Krell – Săbăngeanu (78 Oltay), A. Mutu, Lopez, Mendy – Honciu (85 Măgureanu), Dias (54 Raiciu) – Gliga, Marrone, Bawab – B. Rusu.

Antrenor: Pustai Cristian.

Pe bancă: Popa, Zete, Preoteasa, Tenea.

Cartonașe galbene: Stancu, A. Mutu, Marrone.

Arbitri: Rareș Vidican (Satu Mare) –Tunyogi Ferenc (Zalău), Răzvan Soponar (Baia Mare). Rezervă: Marius Chioran (Cluj). Observatori: Daniel Sabou (Zalău), Dan Jiga (Bistrița).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: