Oaspeți de seară, neînvinși în ”D” Timiș

Același bilanț și în cea de-a doua pereche de meciuri jucate sâmbătă la începutul etapei a 27-a în liga a IV-a timișeană, tot o remiză și un succes în deplasare, precum în partidele de la 11.

De la ora 18…

CS Timişul Şag – AS Seceani 1-2 (0-1).

După ce în tur trupa lui Adrian Bungău a învins cu un ”set la zero”, se estima că alb-albaștrii din Şag își vor lua revanşa în faţa celor de la Seceani, dar nu a fost aşa. Au suferit  un nou eşec şi în retur…

Lucian Stoica a deschis scorul în minutul 24, scor cu care se încheia prima repriză: 0-1. După un sfert de oră de la reluarea meciului, Rareş Anghel a egalat, însă în prelungiri, în cel de-al doilea minut adițional, Stoica a semnat ”dubla” şi o victorie în extremis pentru echipa sa.

Puțin mai înainte, în minutul 87, arbitrul Elisei Balaj îi arăta cartonaşul roşu lui Paul Dănăilă, de la oaspeţi, care mai avea un cartonaş galben pentru faulturi repetate, primindu-l şi pe cel de-al doilea, tot pentru fault.

Gură de oxigen pentru AS Seceani, în sfârșit victorie după 8 etape, dar și trei runde la rând fără succes pentru CS Timișul.

Remiză albă în celălalt meci de la ora 18, CS Cocoşul Orţişoara – Unirea Tomnatic 0-0. Prim punct al formației vizitatoare după 5 etape, al doilea draw fără goluri consecutiv acasă pentru cei de pe arena ”Pavel Zagura”. Unde Cosmin Poenar a efectuat și această fotografie.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: