Oaspeți la putere în Divizia D Timiș: FOTO. AS Seceani jupoaie Cocoșul chiar la Orțișoara, Istodor semnează 3 pentru Gătaia la Periam

ACS Dumbrăvița a ținut steagul sus pentru gazdele jocurilor de sâmbătă din runda inaugurală a returului Diviziei D Timiș, însă două formații vizitatoare și-au trecut în cont alte succese în etapa a XVIII-a din liga a patra județeană, călcând pe urmele celor de la AS FC Bazoșu Vechi, care deschideau vineri balul printr-un sec 0-3 victorios pe Aranca.

Avântul Periam – Progresul Gătaia 2-4 (0-4): Valeriu Mager 47 – pen, Ionuț Ologu 63 / Răzvan Istodor 9, 20, 23, Alexandru Olar 42.

Avântul a călcat strâmb la startul returului, în nota în care încheia sezonul de toamnă, prin a încasa 4 goluri, pe când cei din Gătaia au șters cu buretele ultima impresie din noiembrie, un 7-0 pe scut. Istodor, cooptat de la Viitorul Șimian, a semnat primele 3 reușite ale partidei, după care Gabriel Drăguș a ratat un penalty pentru cei din Periam, în minutul 39.

Progresul Gătaia s-a impus în alcătuirea Bota – Mincu, Robotă, Ionesi, Gavrilă, Pele, Crișan, Istodor, Olar, Luca, Pleșcan.

Au mai jucat: Verdeș, Burdan, Borlea, Suciu.

Cocoșul Orțișoara – AS Seceani 1-2 (0-0): Romică Corlățeanu 47 / Adrian Făgețan 60, Alin Pîrjol 89.

Debut cu dreptul tocmai în deplasare pentru Adrian Bungău, care a optat la start pentru Puiu – Mărănescu, Balmoș, Cernat, Pop, Berar, Ciontu, Iakab, Făgețan, Frenț, Pîrjol, pe parcurs mai apelând și la Giurasevici, Năzăreanu, Copoeru și Cortușan.

AS Seceani, care nu câștiga în ultimele 9 etape din tur, tocmai în urma unui succes afară cu 3-4, a tranșat favorabil duelul local, Cocoșul suferind al doilea eșec pe teren propriu din acest campionat, după un 2-3 în runda a 13-a.

În fine, și o primă remiză în retur, AS Peciu Nou – Progresul Ciacova 0-0.

Clasamentul actualizat și programul de duminică, pe coloana datelor tehnice.

Fotografii realizate de Cosmin Poenar la meciul de la Orțișoara…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: