Oaspeții, 3 victorii duminică în Divizia D Timiș

Ultimele patru meciuri ale primei etape din noul campionat al ligii a patra timișene s-au jucat astăzi, două de la ora 11 iar celelalte două de la ora 18, la putere fiind vizitatorii…

CSC Dudeştii Noi – AS FC Bazoşu Vechi 0-3 (0-1)

Cele trei goluri au fost marcate de Adrian Mărăşescu (min. 10), Cristian Toroni (min. 77) şi Cristian Racocianu (min. 84).

Gazdele au avut doi jucători eliminaţi de pe teren de arbitrul Florin Brădău, primul Alin Berceanu (min. 60), pentru un fault de ultim apărător, chiar dacă s-a petrecut mult lateral stânga, iar Valentin Danci în minutul 75, pentru un fault mai tare asupra unui adversar la 18 de metri de poartă.

Oaspeţii au nimerit stâlpul porţii apărate de Burtic în minutul 87, prin Rudolf Lutsch. Iar gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri prin Ciprian Palade, care a şutat în dreapta portarului, dar şi pe lângă poartă.

Vali Miculescu (antrenor Dudeştii Noi): ”O primă repriză bună reuşită de noi, chiar puteam conduce, dar am ratat din situaţii clare, în schimb am primit un gol contestat de jucătorii mei, care mi-au spus că mingea nu a intrat în poartă. După pauză, şi pe seama celor două eliminări, jucătorii mei au jucat bine, şi-au creat alte situaţii bune de a marca, alte situaţii mari, dar în final am mai primit alte două goluri”.

Călin Bota (antrenor Bazoşu Vechi): ”Da, este un debut cu dreptul, dar meritul este al jucătorilor, care au înţeles ceea ce vreau de la ei, de când am început pregătirile pentru noul sezon. Eu i-am găsit într-o pasă foarte proastă, nereuşind să câştige de multe luni un meci oficial. În această săptămână  echipa a fost pregătită din toate punctele de vedere să câştige acest joc, lucru pe care l-am reuşit, şi pentru asta doresc să-i felicit. În schimb gazdele au o echipă bună şi le vor face probleme multor echipe”.

Dudeştii Noi: Burtic – Firuţ, Berceanu,Danci, Turbureanu, Florea, Almăşan, Palade, Boldea, Bogdan, Lobonea.

Antrenor Vali Miculescu.

Au mai jucat: Hurdea şi Neagu.

Pe bancă: Nichitean, Grek, Păscălău şi Sabac.

Au lipsit: Cătău şi Damian.

Bazoşu Vechi: Tcaciuc – Curea, Sîrbu, Morman, Miatovici, Nedelcu, Luctsh, Mărăşescu, Toroni, Nichiforel, Achimov.

Antrenor Călin Bota.

Au mai jucat: Racocianu, Samargi, Năstase şi Rigo.

Pe bancă Moldovan.

*

CSM Lugoj II – Timişul Şag 0-2 (0-1)

Oaspeţii au deschis scorul cu două minute înainte de pauză prin Rareş Anghel. La reluare gadele au rămas în 10 jucători, căci Radu Mocanu a văzut cartonaşul roşu în minutul 55 de la arbitrul Eugen Gheorgheoiu, pentru lovirea cu piciorul a un adversar, chiar pe autorul golului. În mitanul secund, Petru Gîtin a dublat avantajul pentru echipa sa în minutul 70 şi a adus victoria la două goluri diferenţă.

Dafin Danciu (antrenor CSM Lugoj II): ”Nu poţi câştiga un meci dacă nu te pregăteşti nu faci antrenament, să vi numai la meci nu se poate aşa ceva. Astăzi am avut  jucători care pentru prima oară a jucat fotbal, nu am avut ce face trebuia să am 11 pe teren. Am pierdut şi asta e mergem mai departe cât mai putem”.

Adrian Ianoşev (Timişul Şag): ”A fost o vară grea pentru noi, datorită transformărilor care au avut loc, intenţia noastră foarte clară ca strategie pe viitor să atragem cât mai mulţi jucători numai din localitate. Ştiu că nu va fi uşor dar vom fi perseverenţi în ceea ce ne-am propus. Sunt mulţumit că am reuşit să pornim cu o victorie în deplasare în noul campionat”.

CSM Lugoj II: Deian Ştefănescu – Szabo, Secoşan, Ştefoni, Peptănuş, Secoşan, Alex Stefănescu, Mocanu, Oraş, Jucu, Ghiorghioiu.

Antrenor Dafin Danciu.

Au mai jucat: Procup. Pe bancă Costa.

Timişul: Boboiciov – Constantin Buruiană, Bercea, Stein, Mărgineanţu, Diac, Seculin, Szatmari, Cătălin Costea, Rareş Anghel.

Antrenor Adrian Ianoşev.

Au mai jucat: Baldovina şi Damian.

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Alexandru Filip şi Daniel Paşca. Observator de arbitri Ioan Popa iar delegat de joc Gheorghe Medişanu.

Iar de la ora 18, ultimele două jocuri…

CS Flacăra Parţa – ACS Voinţa Maşloc 1-2 (0-2). Pentru gazde a redus din diferenţă în partea secundă în minutul 60, de Bogdan Andriuca. Oaspeţii au marcat prin Alexandru Rus (minutele 15 şi 40). Trupa lui Adrian Şeţu a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 38, prin Ovidiu Glodean.

ACS Carani – CS Cocoşul Orţişoara 3-1 (1-0).  Au marcat: Eugen Pistriţu (min. 25), Mădălin Livan (min. 72) şi Alexandru Bodochi (min. 85), respectiv Flavius Ion (min. 62). Arbitri: Ioan Copaci – Gabriel Goloşie şi Vlad Boicu. Observator de arbitri Ioan Franţ iar delegat de joc Tiberiu Olteanu.

Clasamentul și programul viitor, plus rezultatele etapei I, pe coloana datelor tehnice.

.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 11

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: