Oaspeții, câte 3 victorii și remize în jocurile de la ora 11 din Divizia D Timiș. Peste un sfert din goluri marcate din minutul 80

Cu excepția care confirmă regula, vizitatorii au încheiat neînvinși partidele jucate astăzi de la ora 11 în cea de-a doua etapă a Diviziei D Timiș programată în săptămâna în curs, rundă ce se va încheia la orele serii. Oaspeții au semnat 3 victorii dar au înregistrat și 3 rezultate de egalitate, înscriind 12 goluri din totalul de 20 marcate în cele 7 întâlniri, cu mențiunea că mai bine de un sfert din reușitele de la matineu au fost consemnate în ultimele zece minute ale partidelor. Dar iată rezultatele și majoritatea numelor marcatorilor… 

Victoriile în deplasare…

Phoenix Buziaș – CSC Dudeștii Noi 1-2 (0-2): Sergiu Precupanu (în minutul 83) – Daniel Dragu 20, Mădălin Livan 30.

Voința Mașloc – Unirea Sânnicolau Mare 0-2 (0-0): Raul Ciui 55, Andrei Cărpinișan 87.

UVT – Timișul Șag 1-3 (0-0): Mihai Olariu 65 – Mădălin Grunță 60 – autogol, Armin Schultz 75, Aleksandar Radovan 80 – din lovitură de la 11 metri.

Victoria pe teren propriu, pe arena ”Hristo Stoichkov”: Pobeda Star Bîșnov – AS Seceani 2-1 (1-0): Valentin Grigore 37, Gabriel Drăguș 60 – Adrian Dan 90+2 – lovitură de la 11 metri. Ioan Damșa a revenit pe banca tehnică a vizitatorilor.

Remizele…

Rapid Săcălaz – Unirea Tomnatic 0-0.

Cocoșul Orțișoara – ACS Carani 1-1 (1-1): Alex Nichiforel 8 – Bogdan Moroșan 88. Kayondo s-a ciocnit în minutul 75 cu portarul gazdelor și a suferit spargerea arcadei, fiind transportat de urgență cu Ambulanța la spital. Oaspeții au suferit și pierderea lui Schinteie, în minutul 90, cu o ruptură de mușchi inghinali.

Ghiță Chimiuc, antrenor al Cocoșului, a spus: ”Am jucat foarte bine, astăzi meritam să câștigăm! Noi am pierdut două puncte…” Cosmin Stan, antrenor al oaspeților, a spus: ”Am jucat foarte slab și meritam să pierdem. Este cel mai slab meci al nostru din acest an. Am obținut cu noroc acest egal…”

AS Peciu Nou – ASO Deta 3-3 (1-2). Gazdele au înscris după eliminarea lui Cornel Bud în minutul 39, pentru acumularea de cartonașe galbene, marcatori fiind Gheorghe Schipor în minutele 42 și 50, și Adrian Negruț în minutul 88. 

Etapa continuă. Clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + noua =

 


Alte articole legate de acest subiect: