Oaspeții din Biled și Periam, victorioși cu goluri marcate doar după pauză

Meciul de sâmbătă după-amiază de la Orțișoara, în care s-a înregistrat primul succes al vizitatorilor în etapa din weekend a ligii a patra, a dat tonul restului rundei a XX-a din Divizia D Timiș, duminică de la ora 15 impunându-se tot formațiile oaspete, așa încât bilanțul celor 3 zile cu 8 meciuri este 4-1-3 15-9, în favoarea organizatoarelor.

În sfârșit, după nu mai puțin de 4 înfrângeri la rând în liga a patra, Avântul a revenit pe căi victorioase, prin ceea ce a fost a patra victorie în deplasare în acest campionat, conturată prin răsturnarea scorului în primul sfert de oră după pauză. Și ieri, la Orțișoara, AS Seceani revenea după deschiderea de scor izbutită de Cocoșul…

AS Murani – Avântul Periam 1-2 (1-0): Ionuț Pîrjol 18 – penalty / Raul Ițu 49, Alexandru Ghinea 60. AS Murani n-a mai pierdut acasă din etapa a X-a, când ceda de fapt singura dată în actuala campanie.

AS Murani: Ilie – Iosof, Pană, Torok (46, Humoi), Morcan (46, Kovacs), Novac, Coman, Pitic, Argatu, Costescu, Pîrjol.

Avântul Periam: Ulmet – Bronț (70, Ușvat), Petric, Fibișan, Totorean, Costândana, Văcaru, Ițu (85, Toma), Cătălin Filip (46, Ghinea), Verșeteanu, Lobonea (79, Hulbăr).

Cornel Brici, finanțator al gazdelor, a spus: ”Cu atitudinea asta, nu mai batem pe nimeni! Dar sunt și nemulțumit de arbitraj, căci primul gol al oaspeților a fost din ofsaid…”

Sorin Cîtea (antrenor Avântul): ”Felicit jucătorii pentru voința de care au dat dovadă. Mi-aș dori ca în toate meciurile să evolueze tot așa!”

Voința Biled

Voința Biled: 6 victorii afară în D

La Ciacova, al treilea joc la rând din retur al Progresului fără gol marcat, gazdele sfârșind în cele din urmă prin a pierde toate cele 3 puncte, în ultimul minut, când Andrei Lazea a și fost eliminat pentru injurii la adresa arbitrului Claudiu Gaitin.

Progresul Ciacova – Voința Biled 0-1 (0-0): Nicușor Bogdan 90 – penalty. Este a patra victorie consecutivă în ”D” pentru Voința, dintre care ultimele trei, la zero.

Progresul: Martescu – Belețescu, Diac, Ciurariu, Gașpar (46, Flavius Ion), Iovan (55, Pantea), Marius Lazea, Golea, Ștefănescu, Leonte, Andrei Lazea.

Voința Biled: Nicușor Bogdan – Drăguș, Bobu, Paulevici, Brustureanu – Tomescu, Martinov, Nemițeanu, Sandu (80, Stroe), Blaga, Meltiș (60, Mihalache).

Flavius Ion, din partea gazdelor, a remarcat că ”a fost un penalty corect acordat, dar și nouă ni se putea acorda unul, la fel de bine, în minutul 94, pentru un henț. Până la urmă, victorie meritată a oaspeților, care au ratat foarte mult.”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: