Oaspeții, în frunte cu liderul cu punctaj maxim Timișul Șag, fac legea în Divizia D Timiș: ultimele rezultate și marcatorii. FOTO

Precum în etapa a II-a, în urmă cu două săptămâni, vizitatorii au câștigat tot de 4 ori și au smuls tot două remize, runda a cincea din noua ediție a Diviziei D Timiș fiind așadar a doua din campania 2017/8 dominată de formațiile în deplasare. Dar iată ultimele rezultate şi marcatorii…

Dacă în etapa secundă, cu oaspeții strângători, gazdele înscriau în schimb mult mai multe goluri, 21 la 12, de astă dată bilanțul a fost ceva mai echilibrat, 16-12, cu 28 de reușite în 9 întâlniri.

Sâmbătă de la ora 17 s-a jucat ultimul meci al zilei din etapa a V-a, AS Arsenal Flacăra Făget – Avântul Periam 1-2 (1-2), partidă în care au marcat Florin Bolgea în minutul 45 respectiv Victor Toma în minutul 26 şi Angelo Olteanu (min. 42).

Făgețenii au fost depășiți pentru a doua oară la rând cu același 1-2, Avântul învingând în schimb pentru a doua oară consecutiv, în urma unui start cu 3 eșecuri.

Duminică de la ora 17 s-au disputat ultimele patru meciuri ale rundei din acest weekend, încheiate cu următoarele rezultate:

Progresul 1906 Ciacova – ACS Dumbrăviţa 1-1 (0-0)

Au marcat: Cătălin Ştefănescu (min. 61) respectiv Raul Briciu (min. 81).

Marius Toma, de la oaspeţi, a fost eliminat de arbitrul Claudiu Gaitin în minutul 14 pentru lovirea unui adversar fără minge. Mai apoi, cu cinci minute înainte de final, şi Gabriel Briceag, dar de la gazde, a văzut cartonaşul roşu pentru injurii aduse arbitrului.

Alb-verzii Dumbrăviței au remizat pentru a doua oară consecutiv în deplasare cu același 1-1, fiind neînvinși de 4 runde. Cei din Ciacova n-au mai câștigat în schimb de patru etape, remizând pentru a doua oară la rând.

ASFC Bazoşu Vechi – Cocoşul Orţişoara 1-2 (1-0)

Răsturnare de scor, după pauză. Au marcat Cristian Radu în minutul 33 respectiv Mădălin Semenea în minutul 57 din lovitură de la 11 metri și Dan Rațiu în minutul 80.

Arbitrul Alexandru Manea a eliminat nu mai puțin de trei jucători: Eugen Pistriţu în minutul 82, de la gazde, respectiv Mădălin Semenea în minutul 84 şi Răzvan Solomon (min. 89), toţi pentru acumularea a câte două cartonașe galbene.

Este doar întâiul eșec de la promovare al celor din Bazoș, Cocoșul legând în schimb două succese.

Unirea Tomnatic – Timişul Şag 1-2 (1-0)

Și încă o răsturnare de scor după pauză, favorabilă tot oaspeților.

Au marcat Marius Sîrbu în minutul 10 respectiv Michel Rosenblum (min. 75) şi Cristian Gălan (min. 81 – din lovitură de la 11 metri).

Antrenorul Sorin Gheju a folosit următorii jucători: Burtic – Sturz, Gălan, Palade, Damian, Postolache (min. 75, Iorgovan), Rosenblum, Filimon, Butura, Trifu, Costea (min. 20 Horţ; min. 68, Călin).

Din nou o evoluţie foarte bună a jucătorului Adrian Butura, care a fost coautor la un gol şi a şutat spre poartă iar mingea a fost atinsă cu mâna de un adversar la faza premergătoare celui de-al doilea, decisiv, înscris din lovitură de la 11 metri, aducând implicit victoria echipei sale, care a urcat din nou în fruntea clasamentului. Timișul Șag are punctaj maxim, 4 dintre cele 5 triumfuri fiind la limită.

AS Seceani – Progresul Gătaia 1-0 (0-0)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Laurenţiu Berar în minutul 62, pentru primul triumf al celor din Seceani în noul campionat. Progresul a cedat în schimb pentru a patra oară la rând tot la un gol diferență.

Antrenorul oaspeţilor, Cosmin Şusman, a fost nemulţumit de arbitraj, declarându-ne vădit contrariat: ”Chiar aşa ceva nu este posibil, a fost viciere de rezultat! Arbitrul lugojean nu ne-a acordat trei lovituri de la 11 metri, foarte clare, şi gazdele s-au mirat… Iar jucătorul meu, Olar, a fost lovit intenţionat şi a părăsit terenul foarte grav accidentat, însă arbitrul nu l-a eliminat pe jucătorul vinovat”.

Iată și fotografiile realizate de Cosmin Poenar la partida de la Seceani…

Rezultatele etapei, programul celei de-a VI-a și clasamentul la zi, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: