Oaspeții la putere, AS Coșteiu urcă prima la golaveraj grație unui 0-8 la Sinersig

Își intră încet, încet în ritm la nivelul eșalonului șase timișean și întrecerea Campionatului Municipal Lugoj, în cadrul căreia la sfârșitul săptămânii trecute s-a derulat etapa a doua, dominată de formațiile vizitatoare, câștigătoare a 4 dintre cele şapte meciuri disputate și înregistrând în plus un rezultat de egalitate, un 4-4 al celor din Cladova în Lugoj.

Gazdele s-au ales în schimb cu numai două victorii, semnate de AS VHP Pădureni, 3-1 cu cei din Tomești, respectiv AS Sporting Dumbrava, la limită, 2-1 cu noua apariție în această competiție, AS Crvena Zvezda Stanciova.

Scorul etapei l-a reuşit AS Coşteiu, 0-8 în deplasarea efectuată la AS Viitorul Sinersig, o grupare nou înscrisă în acest eşalon, învingătoarea urcând astfel pe locul 1, grație golaverajului superior, la egalitate de puncte, șase, maximum, fiind cu AS Avântul Topolovățu Mare II, câștigătoare la limită în Lugoj.

Au mai învins afară, la două goluri diferență, și AS FC Progresul Racovița, la Chizătău, respectiv AS Ohaba Forgaci, la Margina.

S-au marcat sâmbătă și duminică 40 de goluri, dintre care 25 de către oaspeţi. Iar echipa din Belinţ a stat în această etapă.

Ierarhiile, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: