Oaspeții se desprind la 0-4 până în minutul 65, gazdele mai au apoi și alte bare și revin, dar nu complet: Millenium II Giarmata – Ripensia II 3-4

Amfitrionii cu barele iar vizitatorii cu golurile la inaugurarea rundei de Paști în Campionatul Judeţean Timiș, mai precis în Seria a II-a, în care s-a consemnat o victorie la limită pentru ”Primavera” roșu-galbenilor: AS Millenium II Giarmata – Ripensia II Timișoara 3-4 (0-2).

Ripensia II Timișoara

Ripensia II Timișoara

Oaspeții s-au desprins până spre mijlocul reprizei secunde a meciului de liga a cincea, prin reușitele lui Bogdan Uţă din minutul 7, Denis Dan (min. 13), autogolul lui Roberto Artimon din minutul 55 și Sebastian Chiper în minutul 65, după care gazdele au revenit amenințător prin golurile lui Roberto Artimon din minutul 68, Robert Mikloş (min. 80) şi Sebastian Stoica (min. 82), însă nu și suficient pentru a smulge un punct.

Primul joc al etapei a XX-a în Seria a II-a din ”Județ” s-a disputat miercuri de la ora 17 pe terenul ”Nicu Moraru” din Giarmata şi s-a încheiat cu o victorie la limită pentru elevii pregătiţi de Călin Drăguţ şi Adrian Lupăşel, chiar dacă galben-roșiii au condus la un moment dat și cu 0-4, în minutul 65. Una dintre reușitele desprinderii, cea de 0-3, a fost de fapt un autogol, înscris de Artimon, care a trimis balonul către propriul portar Vlad, acesta eşuând însă preluarea mingii cu piciorul, intrată în plasă. Totuși, mult nu a lipsit însă mai apoi ca meciul să se încheie la egalitate, căci în cea de-a doua parte a mitanului secund trupa antrenorului-jucător  Răzvan Leucă a alergat până la un anumit punct cu mare folos după egalare, apropiindu-se la doar un gol handicap.

Gazdele au trimis mingea în bare de nu mai puțin de trei ori, prin Leucă în minutele 28 şi 72 şi Mandache în minutul 87. Tot pe-atunci, spre final, golul 2 pentru CS Millenium II a fost semnat de un goalkeeper, noul intrat în teren Robert Mikloş, care a dovedit prin golul marcat că are bune calităţi şi de atacant.

De menţionat că brigada de arbitri şi cei doi observatori nu au primit baremul ce li se cuvenea pentru munca prestată, chiar dacă au predat actele gazdelor.

Millenium II: Vlad – Bereszki, Artimon, Sinauschi, Ionuţ Kalanyoş, Obreja, Codrea, Pricop, Stoica, Leucă, Mandache.

Antrenor-jucător: Răzvan Leucă.

Au mai jucat: Danieliuc, Mikloş şi Paşca.

Ripensia II: Boboiciov – Sandu, Cerna, Roşu, Vinţ, Elcean, Nechifor, Chiper, Dobie, Uţă, Denis Dan.

Antrenori: Călin Drăguţ şi Adrian Lupăşel.

Au mai jucat: Laver, Cioablă, Ordog şi Buleu.

Arbitri: Andrei Maier – Marius Talpoş, Mădălin Bulgăraşu. Observatori: Pavel Velcotă şi Alexandru Onaca.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: