Observel, ”Cu lupa pe ei…”: XXXV. Mai politic decât atât nu se poate! (AJF Arad)

Pentru că s-a găsit domnul Vasile Rad, secretar general al AJF Arad și delegat federal de joc la o serie de partide din zona de vest a țării, să facă el pe zmeul-zmeilor, hai să-i acordăm niscaiva importanță, că avem impresia că este cam frustrat când nu e în centrul atenției… Și, ca să nu ne mai facă mincinoși, folosim același inepuizabil „material al clientului”! Că există și la AJF Arad!

Vasile Rad își motivează multiplele delegări federale la care are acces prin faptul că președintele AJF Arad, domnul Răzvan Olimpiu Cadar, nu  are… timp disponibil pentru această activitate, fiind prins cu actuala principală ocupație a domniei sale.

Fixând noi „Lupa” pe proaspătul președinte al AJF Arad (31 iulie 2020), ales „democratic”, în unanimitate (cine îndrăznea să voteze altfel?), după decesul prematur al fostului boss al fotbalului arădean, Adrian Lucaci, iacătă ce constatăm! Actualul președinte al AJF Arad a fost, până la alegeri, șeful Comisiei Județene de Arbitri Arad, fost arbitru de Liga a 3-a (tot de la FRF zicere). Dar, concomitent, a fost și încă mai este vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, din postura de membru PNL, aripa PDL !… Hopa!!!

Cu alte cuvinte OM POLITIC sadea !!!  Fără nici o perdea!

http://www.cjarad.ro/conducere/vicepresedinte-cjarad/3–cadar-r%C4%83zvanolimpiu–25022019–prezent.html

Și, conform comunicatului  FRF de după alegere, a fost candidat unic la funcția de președinte al AJF Arad, după cum se poate constata din facsimil !!!

https://www.frf.ro/echipa-frf-ro/arad-razvan-cadar-noul-presedinte-al-ajf-arad/

http://www.ajfarad.ro/despre-noi/organizare/comitet-executiv/

Mai mult decât atât, domnul președinte al AJF Arad, Răzvan Olimpiu Cadar, ocupă și în prezent poziția de vicepreședinte al Consiliul Județean Arad, după alegerile locale din 27 septembrie. Așadar își va continua prestația politică !

Așa se explică „puterea” domnului Vasile Rad în cadrul AJF Arad, secretarul general fiind, în fapt, mâna dreaptă a președintelui într-un AJF, el deținând în mod practic controlul activităților curente !!!

Și acum haideți să aruncăm o „Lupă” și pe Statutul în vigoare al AJF Arad, care chiar la Capitolul I, Articolul 1, pct. (1) consemnează negru pe alb următoarele: Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) ARAD este persoană juridică de drept privat, fără scop lucrativ, autonomă, neguvernamentală şi neutră din punct de vedere politic,  religios şi etnic.”

http://www.ajfarad.ro/documente/statut/

Concluzia vine de la sine: Mai politic decât atât, n-are cum să fie ! Pe față !

Iar zilele acestea constatăm clar ce se întâmplă acolo unde își bagă „nasul” politicul! Se duce totul de râpă pentru că „postează” o serie de incompetenți și politruci în diverse funcții, indiferent dacă se pricep sau nu.

Păi domnule Răzvan Burleanu, președinte al FRF, ce părere aveți, cam cum se „pupă” prevederile statutare cu activitatea politică pe față a unor membri afiliați marcanți ??? Că nouă ne dă cu… minus !!

Și nu știm de ce, dar ni se pare că nerespectarea Statutului și a regulamentelor este deja o practică obișnuită în mediul fotbalistic mioritic, ba mai mult, chiar un „must to” pentru a ocupa pozițiile din frunte în… „cosa voastră” !!!

Scurt, clar și la obiect !!!! Băieții sunt pe principiul: „Câinii latră, caravana trece !!”

Nene Iancule, tot așa ??Bineînțeles !!!

Și la noi rămâne cum am stabilit… „Cu lupa pe ei” !! De fiecare dată când mai „calcă pe bec” !

Concluzia finală: respectarea statutului și a regulamentelor nu este opțională ! E obligatorie !

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: