Octavian Drăghici (ACS Poli): ”Principalul lor atu e Gică Hagi”

Octavian Drăghici, autorul golului ultimei victorii în deplasare a timișorenilor de la ACS Poli, în etapa a IX-a, cu 2-1 la Dinamo, a revenit în sfârșit în meciurile din Liga 1 în urma accidentării suferite în aceeași ieșire la București, în Șoseaua Ștefan cel Mare, unde era înlocuit în minutul 76 de Bianconi, reintrând după alte 9 runde, în minutul 61 al remizei acasă cu cei din Botoșani, 1-1 (1-0), la schimb cu togolezul Abraw.

 

Astăzi după ora 15, înaintea antrenamentului din preziua deplasării spre Constanța, pentru jocul de sâmbătă de la ora 18 cu FC Viitorul, autorul golurilor din succesele cu CFR Cluj și Dinamo s-a referit la confruntarea cu ocupanta locului 5: ”Întâlnim o echipă foarte bună, foarte bine organizată, care din fericire pentru noi are unii jucători suspendați și accidentați. Se baza foarte mult jucând foarte mult cu mingi pe un atacant masiv iar din fericire pentru noi este suspendat. Sperăm să scoatem cel puțin un egal iar dacă vom reuși victoria, eu zic că vom avea șanse și la play-off. Principalul lor atu este Gică Hagi, pe care toată lumea îl cunoaște, că este foarte exigent cu jucătorii săi iar la fiecare meci scoate maximum din ei”.

Drăghici – foto a mai admis că ”încă nu sunt pus la punct cu pregătirea fizică dar sper să fiu în cel mai scurt timp, în câteva zile, o săptămână, să reintru în normal și să fiu 100% din punct de vedere fizic. Acum sunt la 70-80% din potențial”.

În privința situației ivite în cazul colegului său de post, legată de neachitarea chiriei togolezului Abraw și a primului salariu al vârfului african, problemă aplanată, atacantul efectuând antrenamentul de după-amiază, Drăghici a răspuns: ”Părerea mea este că nu va pleca, se va găsi o soluție să mai rămână, cel puțin până în iarnă. N-am văzut că ar da semne să plece sau ceva de genul acesta”.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: