Ofertă din Austria. Fabian Novac (Pobeda Star Bîşnov), golgheter al Diviziei D Timiș în ciuda mai multor etape absentate, accidentat: ”A fost un campionat mai slab decât cele anterioare”

Fabian Novac este principalul marcator al ediției 2018-2019 a Diviziei D Timiș, în contul ”bulgarilor” de la Pobeda Star Bîşnov. Iar golgheterul ligii a patra județene a răspuns cu amabilitate câtorva întrebări adresate de Iosif Canea… 

Sporttim: Felicitări pentru câștigarea titlului de golgheter al Diviziei D Timiş! 

Fabian Novac: ”Vă mulţumesc! Și eu vă felicit că aţi avut o evidenţă clară cu toţi marcatorii din acest eşalon!” 

– Mai întâi, o idee de ordin general… Cum apreciezi nivelul calitativ al partidelor campionatului 2018-2019 în ”D” Timiș? 

F.N.: Sincer, a fost un campionat mai slab în comparație cu cele anterioare.  Iar în ceea ce privește echipa noastră, nici o etapă nu a semănat cu alta… Mă refer aici la unele meciuri foarte bune pe care le-am făcut, altele fiind însă slabe…

– Ați încheiat la egalitate de puncte cu Avântul Periam, pe locurile 3-4, la golaveraj. Ești mulţumit de acest loc?

F.N.: Se putea şi mai bine dar accidentările şi plecarea unor jucători ne-au cam privat de a urca mai mult în clasament.

– Ai reuşit 29 de goluri în 17 meciuri… De patru ori câte trei goluri pe meci, de 4 ori câte o două pe meci, în rest câte unul. Iar în altele nu ai marcat deloc…

F.N.: Am început chiar bine, am marcat 5 goluri, dar din etapa a patra, la Tomnatic, m-am accidentat… S-a jucat foarte tare, am fost nevoit să părăsesc terenul accidentat şi am stat vreo opt etape, dacă nu mă înşel. Mi-am revenit iar apoi am reuşit să urc, încet, încet… Rezultatul s-a văzut.

– Cum te-ai înţeles cu antrenorul-jucător Daniel Vasilcin?

F.N.: M-am înţeles foarte bine! Iar cu această ocazie doresc să-i mulţumesc lui Vasilcin că a avut încredere în mine şi m-a introdus titular. Iar eu nu l-am dezamăgit! Totodată, le mulţumesc şi colegilor mei, fără de care nu puteam realiza această performanţă.

– Pobeda a fost singura echipă care a reuşit să scoată un punct pe terenul campioanei din Becicherecu Mic, 1-1 la Fortuna…

F.N.: A fost un meci bun, am reuşit o partidă bună, iar cu puţin noroc îi puteam și bate. Dar fotbalul ţine cel mai adesea cu cei mai buni… La acel meci chiar am ratat câteva situaţii mari de gol!

– Cei de la Becicherec au meritat fără doar și poate locul I, nu-i așa?

F.N.: Sigur! Fortuna a fost cea mai bună echipă. Dacă nu mă înşel, chiar am stat pe margine, din etapa a zecea, după ce ne-a bătut pe noi acasă, nu a mai cedat primul loc. Au fost cei mai constanţi pe tot parcursul campionatului şi au meritat să fie campioni. Eu le  doresc baftă şi să promoveze în liga a treia!

– Ai primit o diplomă de la AJF Timiș pentru adjudecarea titlului de golgheter? 

F.N.: Nu, nu am primit nimic din partea celor de la AJF Timiş.

– În fine… Ai vreo ofertă de  la o echipă din ligile superioare?

F.N.: Da, am ofertă din Austria! Am fost contactat de o echipă din liga a doua şi trebuie să merg pentru a da probe, chiar săptămâna viitoare.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: