Optimile Cupei României pe Timiș: rezultate, marcatori. Mai multe calificări în deplasare, două în prelungiri

Prima zi din 2018 cu meciuri oficiale în fotbalul eșaloanelor inferioare din Timiș a programat faza a III-a judeţeană a Cupei României din ediţia 2018/2019, echivalând cu optimile de finală, în cadrul cărora scorul zilei l-a conturat tocmai formația de liga a V-a calificată în rând cu o serie de divizionare D. Iată însă rezultatele și marcatorii, urmând a reveni cu cronica și foto-reportajul de la unul dintre meciuri…

Fază din optimile de finală CS Timișul – Pobeda

S-a trecut așadar începând de astăzi și la meciurile oficiale, fiind o duminică plină, dar în care n-au fost puse în joc puncte în clasament ci locuri în sferturile de finală ale fazei județene Timiș a Cupei României. Iată deznodământul acestor meciuri eliminatorii…

CS Cocoșul Orțişoara – ACS Dumbrăviţa 3-1 (2-0). Au marcat: Gabriel Gînju, Mădălin Semenea şi Bogdan Simulescu, respectiv Deian Pecarov.

AS Voința Biled – CS Unirea Sânnicolau Mare 1-3 (0-1). Au marcat: Valentin Grigore (min. 25) și Daniel Galea (minutele 55 şi 76), respectiv Rareş Blaga (min. 73). Jocul s-a disputat în fieful Unirii.

CSO Făget – CSM Lugoj II 0-1 (0-0, 0-0). Unicul gol a fost marcat în minutul 119 de Mădălin Păulescu, semnând calificarea în faza următoare pentru trupa lui Dafin Danciu, la capătul reprizelor de prelungiri.

CS Sînandrei Timiș – ACS Voința Mașloc 1-3 (0-1). Au marcat: Florin Dochiţa (min. 45 din 11 metri), Mircea Şchiopu (min. 70) şi Alexandru Contescu (min. 75), respectiv din lovitură de la 11 metri cu cinci minute înainte de final, ca gol de onoare al gazdelor.

AS Bacova – CS Avântul Periam 0-4 (0-1). Victorie clară pentru trupa lui Marius Stanache prin golurile marcate de Valentin Mager, autor al unui hat-trick, şi Ionuţ Ologu.

AS Fortuna Becicherecu Mic – ACS Murani 7-0 (3-0). Liderul Seriei I din liga a V-a nu a avut probleme în faţa celor de la Murani, care s-au prezentat fără mulţi titulari, încasând multe goluri. Pentru elevii lui Vasile Luţă au marcat: Sorin Berbece – 2, Zoran Radu, Flavius Cioancă, Daniel Dragu, Andrei Terec şi Alin Culda, din lovitură de la 11 metri.

Timişul Şag – Pobeda Dudeştii Vechi 2-0 (0-0, 2-0), după prelungiri. Revenim cu detalii adiționale de la acest joc.

Echipa FC Jebel a stat în această rundă a optimilor, fiind calificată fără joc în sferturi, ale căror tragere la sorţi va avea loc miercuri 28 februarie de la ora 11 la sediul AJF Timiș.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: