Pătrașcu, în prelungiri: CFR Timișoara – Spartak Gottlob 2-1

Ultimele runde din faza județeană a Cupei României se dispută, de obicei, după închierea meciurilor oficiale din divizia D, deci înainte de vacanța de vară, iar stadionul de la Gara mare a Timișoarei a găzduit marţi seară o întâlnire extrem de interesantă, în care proaspăt promovata în divizia D, după penultima etapă din “județ”, CFR Timișoara, a întâlnit o viitoare colegă de eşalon, Spartak Gottlob. Feroviarii s-au impus cu scorul de 2-1, printr-un gol reușit cu cinci minute înainte de sfârșitul prelungirilor.

Emanuel Pătraşcu (în foto), autorul reuşitei calificării, şi-a oferit astfel un frumos cadou pentru împlinirea a 30 de ani, aniversaţi duminică 12 iunie. Cu alte cuvinte vişiniii sunt şi promovaţi în eşalonul patru, şi calificaţi în urma turului cu zece jocuri disputate marţi. Un altul urmează deja zilele viitoare…

Emanuel Pătraşcu: golul calificării, în minutul 115

Emanuel Pătraşcu: golul calificării, în minutul 115

Spectatorii nu au avut timp să se plictisească, pentru că meciul a fost pigmentat cu de toate: ocazii, prelungiri, trei goluri, tot atâtea bare, un gol anulat, o eliminare. Tehnicianul Florin Bugar antrenează la CFR o trupă cu medie de vârstă destul de scăzută, de “copii”, în timp de oaspeții se bazează pe jucători cu o mai mare experiență. După o bară semnată Molcuț (’17), gazdele au deschis scorul în minutul 19, când I. Popa a rămas singur și a înscris lejer în poarta goală (1-0). Molcuț a nimerit din nou bara, cu un șut-centrare din unghi închis (’31), iar oaspeții au răspuns în minutul 60, când Utfineanț a trimis în poartă, dar reușita sa a fost anulată pentru ofsaid. Roman a egalat în minutul 80, cu o “ghiulea” din lovitură liberă de la 30 de metri (1-1).

Prelungirile au adus mai întâi bara lui Crișan (‘111). Când toată lumea aștepta loviturile de la 11 metri, Pătrașcu a adus victoria ceferiștilor, cu un șut plasat la colțul lung, după un “un-doi” reușit cu Crișan (2-1, ‘115). CFR încheie în 10, după eliminarea lui Petroca (‘116), pentru două cartonașe galbene, dar sportivii de la Gottlob nu mai pot valorifica avantajul numeric.

CFR: 1. Rus – 8. Petroca, 5. Smultea, 17. C. Popa (cap), 3. Țigănaș – 21. Iernuțian (20. Bondar ’46), 10. Pătrașcu, 7. I. Popa, 11. Crișan – 18. Molcuț (2. Ștefănuț ‘117), 9. Nicolaie (13. Ionaș ’46, 19. Ciobanu ’94).

Gottlob: 12. Nicula (cap) – 20. Brazovan, 3. Utfineanț, 6. Gorgan, 7. C. Marian – 10. Nastor, 5. Ignea, 8. Clej, 16. Jivan – 11. Roman, 17. Berceanu.

Arbitri: S. Tarcea – G. Dan, C. Trancă (toți din Timișoara).

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: