Patrik Niță, cu o ”dublă” pentru Jimbolia, poate pleca împăcat cu România U17, în Italia

Patrik Niță este, cum s-ar zice, pe val, mijlocașul stînga de la FC Marcel Băban Jimbolia marcînd astăzi două goluri în nici 5 minute, ca preambul la competiția peninsulară în care se va alinia săptămîna viitoare, pentru minim 3 jocuri, cu junii ”tricolori”: Jimbolia – Real Dragșina 4-0 (1-0): Țăranu 21, Niță 59, 63, Denis Băban 80, în runda a 27-a din D Timiș.

Țăranu a deschis scorul la mijlocul primei reprize, din acțiune, iar Patrik Niță, mijlocașul stînga al grupării antrenate de Octavian Popescu, a marcat după aproape o oră de joc, din lovitură liberă, puțin mai apoi înscriind din nou. Pe final, ca o dovadă că așchia nu sare departe de trunchi, rezerva Denis Băban a stabilit scorul final, jimbolienii ajungînd astfel la a șasea victorie din ultimele 8 partide fără înfrîngere.

Niță va pleca duminică dimineață spre Italia, cu reprezentativa U17 a României, pentru turneul internațional de la Roma, în care, în cazul unor rezultate bune pe 7, 9 și 11 mai, ”tricolorii” ar putea adăuga alte două partide, pe 12 și 13 mai, în fazele finale.

”Un joc bun, cu multe ratări, un joc dominat de noi. Din păcate am rămas vremelnic în 10 jucători, Ovidiu Popescu fiind eliminat în minutul 30, după o simulare pentru care a primit cartonaș galben și la care a comentat, primind al doilea cartonaș galben. Dar în 10 am mai marcat de 3 ori, fiind superiori în plan fizic, dar și tehnico-tactic”, a explicat Octavian Popescu, antrenor al jimbolienilor.

FC Marcel Băban Jimbolia s-a impus astăzi prin Radu – Doda, Ardelean, Bătrînu (Achim), Neagu – Hîrdău (75, Andrei Popescu), Țoțu, O. Popescu, Niță – Țăranu (Băban), Leonte (Moldovan). Pe bancă: Mitru, Stan, Ciubotariu.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: