Patru echipe, 6 jocuri, un trofeu: rezultate și premii individuale

Victorii în weekend și la nivel juvenil pentru clubul campion al Diviziei D Timiș în întrecerea seniorilor, ACS Dumbrăvița, primul la finele ediției din acest an a turneului de juniori desfășurat sub forma unui patrulater pe arena ”Nicu Moraru” din Giarmata și purtând același nume, ”Memorialul Nicu Moraru”.

Cea de-a XVII-a ediţie a tradiționalei întreceri pentru copii și juniori s-a derulat în acest caz la împlinirea a 30 de ani de la trecerea în nefiinţă a lui Nicu Moraru, trecut-au anii, turneul memorial desfășurându-se cu participarea reprezentantelor unor grupări secund divizionare timișorene, ASU Politehnica și Ripensia, precum și a ultimelor două campioane în Divizia D Timiș, ACS Ghiroda şi ACS Dumbrăviţa.

Iar grupa de juniori D de 2005 a celor din Dumbrăvița a învins în toate cele 3 meciuri jucate sub forma unor partide cu două reprize a câte 15 minute, cucerind trofeul turneului memorial.

Câştigătoarea ediţiei din acest an a întrecerii, ACS Dumbrăviţa, antrenată de Daniel Moraru, fiu al fostului fotbalist în memoria căruia se menține tradiția organizării turneului, a mai avut parte și de premieri în plan individual, în dreptul golgeterului concursului, Adrian Aşteleanu, autor a 5 reușite, respectiv pentru cel mai bun jucător, desemnat fiind Flavius Mocanu, în vreme ce nominalizarea pentru cel mai bun portar a fost pe adresa lui Dani Gabor, de la cei din Ghiroda. Însă fiecare echipă participantă a fost premiată de organizatori, indiferent de locul ocupat la sfârşitul turneului.

Rezultatele: ACS Dumbrăviţa – Ripensia 2-1, ASU Politehnica – ACS Ghiroda 1-0, Ripensia – ASU Politehnica 0-0, ACS Dumbrăviţa – ACS Ghiroda 4-0, ACS Ghiroda – Ripensia 3-0 şi ACS Dumbrăviţa – ASU Politehnica 3-0.

Fotografii de la turneul memorial, într-o consemnare anterioară. 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: