Patru succese acasă pe seară în D Timiș, dintre care 3 cu câte 4 goluri ale gazdelor, dar și ASO Deta semnează un set la zero în deplasare la Seceani: FOTO. 6 cartonașe roșii!

Grosul etapei a 28-a în liga a patra din Timiș s-a jucat de la ora 18 şi a consemnat patru victorii pentru gazde, dintre care trei cu câte 4 goluri înscrise, de către cei din Făget, Gătaia și Tomnatic, însă cele mai multe le-a marcat o nou-promovată și încă în deplasare, trupa din Deta a lui Florin Albu administrând o severă înfrângere amfitrionilor de la AS Seceani. Au fost acordate şi patru cartonaşe roşii, arbitrii fiind mai exigenţi în privința respectării regulamentului. Câteva detalii și fotografii de la ”setul la zero”…

Progresul Gătaia – CSM Lugoj II 4-1 (1-1)

Au marcat: Alexandru Olar (min. 25, 86), Alex Dan (autogol – min. 55) și Bogdan Pleşcan (min. 81), respectiv Beniamin Dobra (min. 12).

Oaspeţii au evoluat în 10 jucători din minutul 70, când Viorel Socaci a fost eliminat de arbitrul Costel Dobrişan, ”intrat în priză” prin a mai acorda 8 cartonaşe galbene, dintre care 3 gazdelor.

Trupa lui Cosmin Suşman a luat o gură de oxigen prin acest al doilea triumf succesiv acasă şi mai speră la evitarea retrogradării, chiar dacă ocupă ultimul loc şi mai sunt numai 7 etape de disputat. Lugojenii în schimb au primit tot 4 goluri pentru a doua apariție consecutivă.

O menţiune ar fi că a revenit la echipă Manu Roşu, reînvestit în funcţia de organizator de competiţii.

Antrenorul Cosmin Suşman a folosit următorii jucători: Bota – Luca, Ionesi, Mincu, Gavrilă, Jinga, Pele, Olar, Pleşcan, Sofronie, Istodor.

Au mai jucat: Verdeş şi Ichim.

Pe bancă: Haidu şi Roşu.

*

ASO Făget – AS FC Bazoşu Vechi 4-3 (3-1).

După ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 13 prin golul reuşit de Cristian Radu, gazdele a reuşit să puncteze de trei ori prin hattrick-ul lui Alexandru Nichiforel în minutele 17, 33 și 39.

După pauză, același Nichiforel a ridicat scorul la 4-1 în minutul 54, ca apoi nou-promovații să reducă din diferenţă în minutul 63 prin același Cristian Radu şi Vlad Slabu în minutul 66 din lovitură de la 11 metri.

În sfârşit, victorie pentru trupa lui Adrian Brazovan în urma a 9 etape cu 7 înfrângeri și două remize.

Antrenorul Adrian Brazovan a folosit următorii jucători: Imbrescu – Popovici, Gruneanţu, Neagu, Ardelean, Lupu, Dănăilă, Lascko, Apostol, Ţofei, Nichiforel.

Au mai jucat: Pamfiloiu şi Samuel Bolgea, un junior de 14 ani care va pleca la UTA la sfârşitul campionatului.

Au arbitrat: Ioan Copaci – Gabriel Goloşie şi Ariel Copaci. Observator de arbitri Ioan Franţ iar delegat de joc Raul Dragomir.

AS Seceani – ASO Deta 0-6 (0-2)

O primă repriză reuşită pentru elevii pregătiţi de Florin Albu, care au reuşit să răstoarne calculele hârtiei, administrându-le gazdelor două goluri în două minute, prin Tiberiu Popoviciu (min. 16) şi Denis Radu (min. 18).

După pauză, alb-verzii au galopat reuşind alte patru goluri, marcate de George Marcu (min. 57), Denis Radu (min. 70), Dănuţ Brădean (min. 74) şi Petru Gîtin (min. 89).

Antrenorul Detei a folosit următorii jucători: Marta – Seculin, Gîtin, Semeniuc, Brădean, Vlădic, Marcu, Popoviciu, Chiticariu, Barburescu şi Radu.

Au mai jucat: Lucian Stoica. Iar pe bancă: Gaidoş, Jarcalete şi Frank.

Florin Albu ne-a declarat: ”Şi după acest meci băieţii mei nu au dezamăgit, la mine nu există aranjamente. Noi mergem la antrenamente 60 de kilometri şi ne respectăm. Îmi pare rău de prietenul meu Bungău, noi ne cunoaştem de peste 20 de ani, dar când este vorba de fotbal noi respectăm competiţia. Încă o dată am dovedit că am jucat corect, așa cum o vom face şi în continuare, şi respectăm fotbalul!”

A fost al șaselea meci consecutiv fără eșec în ”D” pentru nou-promovații din Deta, ajunși la cea de-a treia victorie în deplasare în retur, pe când cei din Seceani sunt la al doilea 0-6 acasă în sezonul de primăvară, pierzând a doua oară consecutiv cu un sever scor la zero.

Arbitri: Daniel Neagoe – David Şvaia şi Patrik Sandu. Observator de arbitri Ioan Manole iar delegat de joc Ilie Dumbravă.

*

Avântul Periam – Progresul Ciacova 2-1 (1-0)

Au marcat: Cătălin Filip (min. 21), Cornel Mihalache (min. 67, din lovitură de la 11 metri), respectiv Raul Şimian (min. 48).

Avântul s-a reabilitat după cele două eșecuri pe teren propriu, Progresul cedând în schimb după nu mai puțin de 6 etape.

Arbitrul Cătălin Botaş l-a eliminat de pe teren pe jucătorul Cornel Mihalache, de la gazde, pentru cumul de cartonaşe galbene, cu 12 minute înainte de finalul meciului, la 2-1. Au arbitrat:Cătălin Botaş – Nicolae Chiţoiu şi Alexandru Gherman. Observator de arbitri Aurel Bobu iar delegat de joc Ionel Bolog.

*

Unirea Tomnatic – Pobeda Dudeştii Vechi 4-0 (2-0)

Cele patru goluri pentru gazde au fost marcate de Alexandru Moricz (min. 30 şi 75), la prima ”dublă” în această ediţie de campionat, Ionuţ Nemiţeanu (min. 40) şi Samuel Timofte (min. 85).

În minutul 45+1, arbitrul Cosmin Ripan i-a arătat cartonaşul roşu jucătorului Alin Berceanu, pentru bruscarea şi lovirea ”fluieraşului”. Nici gazdele nu au scăpat fără eliminare, dictată în minutul 71 lui Marius Sîrbu, tot pentru bruscare, dar a unui adversar.

Arbitri: Cosmin Ripan – Claudiu Şerbănoiu şi Claudiu Stanciu. Observator de arbitri Ioan Lazăr iar delegat de joc Vasile Ciorogar, toţi cinci din Lugoj.

Și fotografiile realizate de Cosmin Poenar la jocul AS Seceani – ASO Deta 0-6…

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: