Paul Codrea: ”Le-a dat cadou un 11 metri de tot râsul”. CSM Școlar Reșița – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 4-3

Liderul seriei vestice în Liga 3 și-a păstrat la limită șefia ierarhiei cu 5 etape înaintea încheierii campionatului, grație și unui succes la limită pe teren propriu în dauna ocupantei locului 8, în Vinerea Mare, când din eșalonul terț și-a anunțat deja elevarea în avans SCM Gloria Buzău. Cărășenii mai au însă de tras într-o cursă în 2 cu Șoimii Lipova, așa cum au fost nevoiți să se întrebuințeze serios pentru a stopa seria de 5 partide fără înfrângere a elevilor lui Codrea: CSM Şcolar Reşiţa – CSC Ghiroda și Giarmata Vii  4-3 (2-2).

Duelul direct al formațiilor în formă din Seria a IV-a s-a încheiat cu cea de-a șasea victorie succesivă a reșițenilor, timișenii suferind în schimb întâiul eșec după peste o lună de zile, din 23 martie, în urmă cu 6 etape, 1-0 pentru CS Crișul, la Chișineu Criș. Bănățenii și-au vândut însă scump pielea, egalând la doi puțin înaintea pauzei, dar au sfârșit prin a se declara contrariați de maniera de arbitraj.

Liderul seriei a deschis repede scorul, în minutul 5, când Daniel Vădrariu a transformat o lovitură de la 11 metri, iar în minutul 34 Marius Staicu a majorat scorul, în urma unei faze în care vizitatorii au protestat pe seama unei poziții de ofsaid, nesemnalizată.

Răzvan Ghinescu a redus din diferenţă în minutul imediat următor, ca apoi Sebastian Budur să egaleze din lovitură de la 11 metri, acordată pentru comiterea unui henţ în careu. ”Galbenii” lui Codrea plecau la vestiare la adăpostul unui just rezultat de egalitate.

La reluare, gazdele au mai reuşit însă alte două goluri, prin cel care semna victoria în prelungiri în deplasarea anterioară, Flavius Vlădia, în minutul 57, respectiv Milorad Banac în minutul 79. Timișenii au mai beneficiat de un penalty și pe finele părții secunde, transformat de Petrişor Jichici în prelungiri… 4-3 în minutul 90+2.

Multe goluri dar și destule semne de întrebare, cărora tehnicianul vizitatorilor le-a dat contur. Paul Codrea: ”Am dominat prima repriză, chiar dacă am făcut cadou primul gol, iar la cel de-al doilea, arbitrii le-au dat cadou un 11 metri de tot râsul. Pot spune că terenul a fost foarte bun, dar arbitrajul a lăsat de dorit, chiar dacă noi am primit doi de 11 metri, unul în prelungiri. Golul lui Staicu a fost un ofsaid de cel puţin trei metri, chiar şi lor nu le venea să creadă că s-a acordat gol. Dar nu mai vreau să comentez arbitrajul… Cu această ocazie doresc tuturor românilor un Paşte Fericit!”

*

CSM Școlar Reșița – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 4-3 (2-2): Daniel Vădrariu (5 – lovitură de la 11 metri), Marius Staicu (34), Flavius Vlădia (57), Milorad Banac (79) – Răzvan Ghinescu (35), Sebastian Budur (42 – 11m), Petrişor Jichici (90+2 – 11m).

CSM Școlar Reşiţa:  Zimmerman – cpt. / Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis – Velcotă, Toma, Breșneni, Vădrariu – Staicu, Roșca.

Antrenor: Leo Doană.

Rezerve la start: Toader, Săndescu, Mierlici, Babei, Banac, Bagherea, Musteţea.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Gakos – Semeniuc, Bocșan, Lazăr, Hotca (min. 60, Mureşan) – Șofran (min. 68, Saizu), Ghinescu (min. 43, Piţuc), Jichici, Ţugui – Mancaș – cpt., Budur.

Antrenor: Paul Codrea.

Pe bancă: Barbu, Cluci, Ilan.

Arbitri: Constantin Olaru (Râmnicu Vâlcea) – Răzvan Tudor (Craiova) şi Marian Costache (Râmnicu Vîlcea). Observator de arbitri Luis Moisescu (Mehedinţi), iar delegat de joc Bogdan Pîncu (Craiova).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 3 =

 


Alte articole legate de acest subiect: