Pecarov pentru ”verzi” la Biled, Costescu din penalty iar Gătaia cu barele, remiză de la 11 metri între promovate

Goluri puține și rezultate strânse în ultimele meciuri jucate în cadrul antepenultimei etape a turului în Divizia D Timiş, bilanțul general al rundei fiind 9 7 1 1 16-6, cu mențiunea că, deși nu a depășit maximul de un gol marcat de unele formații vizitatoare, secund clasata din Dumbrăvița a semnat totuși unicul triumf în deplasare, remiza consemnându-se tot în partidele de la ora 14.

AS Voinţa Biled – ACS Dumbrăviţa 0-1 (0-1)

Cu acest succes în deplasare, trupa lui Sorin Bălu s-a apropiat la trei puncte de liderul CS Timişul Şag.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Deian Pecarov – foto în minutul 30, alb-verzii mărind la 4 numărul succeselor consecutive, pe când fosta ”buturugă mică” din Cupa României a adunat 3 eșecuri la rând.

ACS Murani – Progresul Gătaia 1-0 (1-0)

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 5, când Raul Costescu a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul Eugen Gheorgheoiu pentru un fault comis de Dragoş Cătău asupra lui Stelian Argatu.

În schimb oaspeţii au trimis mingea în transversală de trei ori, prin Sorinel Jinga în minutul 30, Claudiu Mincu (min. 32) şi Cristian Pele (min. 36).

Odată ce au spart gheața acasă printr-o primă victorie, în urmă cu două etape, cei din Murani s-au impus și a doua oară, provocând Progresului întâiul eșec în deplasare după 10 etape și nu mai puțin de 4 remize cu goluri.

ASFC Bazoşu Vechi – ASO Deta 1-1 (0-0)

Ambele goluri ale duelului nou-promovatelor au fost marcate din lovituri de la 11 metri, acordate de arbitrul lugojean Ioan Copaci, cu mențiunea că spre deosebire de partidele zilei tranșate cu 1-0 prin goluri înscrise în repriza I, în acest meci s-a marcat abia după mijlocul părții secunde.

Oaspeţii au deschis scorul din penalty prin Tiberiu Popovici în minutul 70 iar Florin Dobre a egalat în minutul 82. Un joc echilibrat după aspectul său dar dezechilibrat numeric din minutul 75, când Remus Barburescu a fost eliminat, primind și cel de-al doilea cartonaș galben după 20 de secunde, pentru proteste, urmat de cel roșu, astfel încât vizitatorii au încheiat deplasarea în 10 jucători.

Oponentele au izbutit să se anihileze reciproc înscriind prin același procedeu și punând punct una alteia seriilor a câte patru succese consecutive.

Rezultatele etapei, programul penultimei runde și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 10

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: