Pelici: ”Pe această cale fac un apel” Voinea: ”Am avut destul de multe duble”. Hattrick pentru Ripensia în 7-2

Ripensia a încheiat excelent o săptămână cu intermediară, detașându-se astăzi în repriza a II-a a meciului acasă cu ASC Daco-Getica București, de la 2-1 la 7-2, puncte adăugate punctului de miercuri de la Târgu Jiu. 

Alexandru Pelici (antrenor Ripensia): ”Spectacol în sensul bun pentru noi. Că spectacol a fost şi mai repede, că am luat gol şi golul înseamnă spectacol, dar pentru spectatorii care sunt neutri sau eventual cei care ţineau cu Daco-Getica. A fost cred un meci frumos, multe goluri, multe ocazii… Eram conştienţi de importanţa celor trei puncte, erau vitale pentru noi. Îmi felicit băieţii că au înţeles importanţa acestui joc! Au şi înscris de data asta, chiar dacă tot au mai ratat alte câteva ocazii bune de gol. Sunt nemulţumit că tot timpul plecăm de la 0-1, aşa s-a întâmplat şi cu Snagovul, aşa s-a întâmplat şi astăzi din păcate. Din nou, la o fază fixă, din corner, l-am scăpat din marcaj pe Răducan şi a înscris cu capul. Una peste alta, s-a terminat cu bine, suntem în grafic şi ne dorim să rămânem acolo. Scorul mare îl dedicăm şi suporterilor noştri şi sperăm să ne fi cerut scuze pe această cale prin modul nostru, prin felul nostru, prin acest rezultat, pentru ruşinea din etapa trecută de acasă cu Mioveni”.

Pelici a continuat prin a se arăta contrariat de calitatea arbitrajelor, ”ne dorim din suflet şi pe această cale fac un apel! Până acum, niciodată n-am vorbit despre asta şi îmi asum, dar cu tot riscul. Cred că ne lipsesc cel puţin şase puncte din cauza unor măsuri de arbitraj luate împotriva noastră. Dacă vreţi, vă spun şi meciurile… La Miercurea Ciuc, gol anulat şi penalty la Chera. La Cluj, eliminare la Dican, eliminare la Kay. Dacă Dican e eliminat, nu mai înscrie golul, deci e viciere de rezultat, se termină 1-0 nu 1-1. Următoarea etapă, Kay, care trebuia eliminat şi el, înscrie la Snagov, şi Clujul ia punct. Ultima etapă, la Pandurii Târgu Jiu, cel puţin două penalty-uri clare ca lumina zilei. Ne dorim doar să fim arbitraţi corect şi nu altceva! Suntem o echipă mică, în formare, dar pe care cele patru puncte de care vă spuneam, sau şase, ne-ar fi ajutat foarte mult… Unde eram astăzi cu cele şase puncte!?”

Şi a mai spus ”și văd prin presă tot felul de colegi care fac pe specialiştii, dar nu vorbesc despre aspectele astea, în schimb, ne critică la sânge şi ne fac preacuvioşi, prea măriţi, prea talentaţi, prea lăudaţi. Cred că ar trebui să avem un echilibru şi să ne respectăm unii pe alţii. Câtă vreme noi încercăm să ne respectăm, să dăm dovadă de respect, ne aşteptăm la acelaşi lucru”.

Întrebat despre situaţia lui Zaluschi, Pelici a mai zis: ”Pot spune că e în grafic să revină, pentru că îi simţim lipsa. Este un jucător care poate face diferenţa oricând şi ne lipseşte. Îl aşteptăm cu drag!”

Albert Voinea, care a reușit pentru prima oară să înscrie de 3 ori într-un meci din liga a doua, a declarat la rândul său că ”nu ne așteptam să începem cu un dezavantaj de un gol. Aici cred că s-a văzut grupul nostru, că începe ușor-ușor să se închege un vestiar puternic. Am reușit să ne adunăm, să ne sprijinim, și totul a decurs cum ne așteptam, să zic aşa. Am reușit să trecem peste și să ne continuăm drumul, pentru că aveam foarte mare nevoie de aceste trei puncte. Campionatul e foarte greu, dar cred că un vestiar puternic ne poate duce în primele zece!”

– Ai reuşit o triplă astăzi… E primul meu hat-trick la seniori. Am avut destul de multe duble, dar niciodată nu am reușit să trec de pragul acesta, să dau trei. Chiar mă bucur foarte mult, e o zi specială pentru mine! Vreau să dedic reușita familiei mele, dar în special fetiței mele, și mă bucur să-i fac o bucurie”.

– Ce părere ai despre Chera? E un copil foarte foarte bun şi talentat, îi doresc tot binele din lume, să reuşească să ajungă acolo unde îşi doreşte, chiar astăzi a făcut un joc foarte bun”.

– A avut încredere în tine Pelici… Vreau decât să-i mulţumesc foarte mult antrenorului că în prima zi când m-a adus aici, a avut încredere în mine şi eu zic că nu l-am dezamăgit când m-a introdus în teren”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 7 = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: