Pelici (Ripensia), 0-2 acasă cu Chindia: ”Au fost două faze fixe…”

Ripensia s-a înclinat la căderea cortinei peste etapa a XXIX-a în Liga 2 în fața grupării de podium Chindia Târgoviște, 0-2 (0-1), timișorenii încheind întâiul meci acasă fără gol marcat după peste o jumătate de an și 20 de runde. Roșu-galbenii au rămas cu un singur punct din 6 posibile în aceste 8 zile cu intermediară, urmând deplasarea la Petroșani în matineul duminical. 

Alexandru Pelici, după o înfrângere acasă pe ploaie

Alexandru Pelici, după o înfrângere acasă pe ploaie

”Un adversar experimentat și pragmatic, a controlat astfel jocul pentru că a știut ce vrea, o echipă așezată, cu jucători valoroși, care au știut ce vor să joace, dar golul doi a fost oarecum întâmplător. Au fost din două faze fixe, execuția personală a lui Liviu Mihai, un jucător valoros, de ani buni în angrenajul Chindiei, îl felicit personal pentru tot ceea ce a făcut la Târgoviște. A doua repriză am început-o foarte bine, iar după 2-3 minute am ratat o ocazie monumentală, pe devierea lui Mansour, dar Tavi a lovit prost mingea, portarul i-a ieșit în întâmpinare și n-a marcat…”, a semnalat Alexandru Pelici.

”Apoi, când a început ploaia, a fost pe contre, la întâmplare, hazardul, unde se oprea și nu se oprea mingea, și din nou am fost la o fază fixă visători, greșeli personale pot spune. Noi să ne vedem în continuare de muncă, să câștigăm cât mai multe puncte și cât mai rapid. Energeticianul e în foame de puncte, sub noi, iar când am jucat, am reușit, mergem așadar să luăm punct sau puncte! Sunt echipe destul de cu probleme, dar noi trebuie să ne concentrăm să le rezolvăm pe cele de la noi, nu sunt de natură administrativă, precum la alții, dar trebuie să ne preocupăm de joc, să încercăm să acumulăm puncte, căci ne apropiem de un final de sezon foarte, foarte încins”, a mai spus antrenorul gazdelor.

Întrebat în perspectiva sezonului viitor, dacă s-ar bucura că târgoviștenii nu le-ar mai fi contracandidați la primele poziții în Liga 2, în cazul promovării acestora în elită în această primăvară, Pelici a spus: ”Mi-e greu să vă răspund acum, de la vară încolo… Chindia își merită locul, încearcă de câțiva buni promovarea, iar anul acesta se pare că e cel mai aproape din toți anii aceștia, bravo lor! Noi, la muncă, fanii au îndurat ploaia, au rămas lângă noi, ne pare rău că nu am putut să-i facem bucuroși… Pentru asta ne-am pregătit, suntem sportivi, am efectuat un cantonament, avem un lot echilibrat și destul de numeros, așa încât putem compensa ziua în minus față de restul echipelor. Jucăm totuși duminică…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: