Pelici spectator la volei

Nu mulţi sunt spectatorii prezenţi în Sala Universitatea, fără tribune ori locuri, ci doar cu cîteva bănci lunguieţe tipice sălilor de educaţie fizică, la jocurile divizionarei secunde de volei masculin. „Ba chiar mai mulţi au fost din Arad”, a remarcat antrenorul timişorean Sorin Grădinaru după meciul cu Pro Volei, la care a asistat atît stafful echipei arădene, susţinută de Primăria locală şi avînd în componenţă, cu legitimare la CSM, doi campioni naţionali de volei pe plajă, Lelca şi Mascovici, cît şi cîţiva studenţi de pe malul Mureşului.

Într-un colţ de sală, surpriză, şi Alexandru Pelici, fostul fundaş al Politehnicii, actualmente antrenor la Voinţa Sibiu, în liga secundă, spectator la invitaţia liberoului universitar Ciprian Dărnescu, antrenor la rîndul său al speranţelor şi junioarelor voleibaliste de la CSŞ Bega.

Atent la joc, antrenorul din lumea fotbalului a făcut observaţii pertinente pe marginea disputei voleibalistice, anticipînd o „miuţă” de futsal cu vechi colegi de generaţie şi nu numai, în pauza de iarnă care l-a adus acasă, de pe Cibin. Pelici mi-a vorbit despre „foamea de fotbal” a sibienilor, veniţi în număr mare la derbyul cu Petrolul, altfel asistenţa trecînd la un meci oarecare de 2.000 spectatori, şi de creşterea aşteptărilor localnicilor odată cu continuarea parcursului bun din toamnă în serie.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: