Pelici: ”Știau fiecare în parte pe cine să marcheze la fazele fixe, importante pe un asemenea teren. Și ratăm incredibil…” ACS Poli – Ripensia 1-0

Alexandru Pelici a înregistrat astăzi întâia înfrângere pe banca tehnică a Ripensiei după 6 etape, mai exact de la debutul său la roșu-galbeni, și tot cu 1-0, atunci la Ploiești, acum pe ”Electrica”. Timișorenii au încasat primul gol în Liga 2 după 395 de minute, fiind depășiți de concitadinii care au pasat astfel ”lanterna roșie” brăilenilor.

Pelici a spus: ”Un joc care cel puțin în prima repriză a fost la mâna hazardului… A contat cine stă mai bine în picioare, asta cel puțin în prima repriză. Un meci urât, care s-a mai deschis în repriza a doua. Diferența a făcut-o o fază fixă, faze care pe un asemenea teren sunt foarte importante. Deși noi am avut numeroase asemenea faze, nu le-am valorificat, pe când Poli a fructificat una. Așa s-a scris istoria jocului… O felicit pe Poli și succes! Nouă nu ne rămâne decât să muncim mai mult, căci e rușinos să ajungi să creezi atâtea situații dar să iei asemenea decizii în fața porții. Iar la poarta noastră știau fiecare în parte pe cine să-l marcheze ca om direct la faza fixă dar nu au fost suficient de responsabili. Asemenea momente trebuie să ne dea de gândit, mai ales că nu suntem salvați!”

”Încercăm să lucrăm mai mult la antrenamente, dar de la 20 de metri spre poartă sau la finalizare nimeni nu mai șoptește cum să închei acțiunea”.

”Din păcate suferim la finalizare, ratăm foarte, foarte mult, incredibil chiar, Bădăuță de două ori, pe când ei, dintr-o fază fixă, au înscris, deși fiecare știa cu cine să stea, dar dacă ne este greu… Să ne fie rușine, căci nu trebuia să pierdem acest meci, nu meritam să-l pierdem după ce am fost la conducerea ostilităților deși în deplasare, atât ca posesie, cât și ca ocazii create. Am dictat ritmul și trebuia să scoatem mai mult din acest meci… Un prim pas cu stângul, cu mâna goală, deci să ne fie rușine, începând cu mine!”, a mai adăugat Pelici.

”Chera a dat centrare de gol lui Dumiter și a colaborat foarte bine cu Adi, iar când am schimbat, Chera ar fi trebuit tot cu un junior sub vârstă, și n-avem pe același post în teren, ceea ce însemna că trebuia să modific echipa”, a mai explicat antrenorul învinșilor.

Care a mai precizat că ”a fost penalty înaintea golului lor, henț și ar fi fost deci și al doilea galben la fundașul central de culoare, penalty clar, poate spune oricine, orice, în rest, arbitraj impecabil. Poliștii au jucători de calitate, sunt buni cei pe care i-au adus, dar suferă la omogenizare, pregătire, iar pe final de aceea s-au retras, nici n-au mai putut să iasă de-acolo. Au un fundaș central italian bun, portarul Moldovan a dat siguranță, așadar jucători cu valoare individuală bună, însă nu știu cât sunt de închegați, azi au jucat mai mult din suflet și inimă, dar se va vedea în 3-4 etape. Să dea Dumnezeu ca toate cele 3 timișorene să se salveze, însă nouă să ne fie rușine pentru azi. Atât am putut! Cer mai multă responsabilitate!”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: