Pentru Iorgovan, prezent la meci! ”Sergiu, fii tare, suntem alături de tine!”, la ASU Politehnica – FC Caransebeș 1-2. Oameni de suflet donează pentru ”violet”!

O sâmbătă aparte, atacantul alb-violeților, Sergiu Iorgovan, aflându-se pe ”Știința”, alături de colegii săi, iar cei din teren arătându-și susținerea morală pentru tânărul lovit de boală. A fost ASU Politehnica Timișoara – CS FC Caransebeş 1-2 (0-0)…

Notabilă prezenţa la stadion a vârfului Sergiu Iorgovan, care ne-a mărturisit că se simte bine, săptămâna viitoare, mai precis luni, plecând în Austria, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale, necesară. S-au strâns din donațiile caritabile și licitații 25.000 de euro, diferenţa până la 100.000 EUR fiind acoperită de o persoană care dorește să-și păstreze anonimatul. Remarcabil, și bannerul afişat de jucători înainte de fluierul de început al jocului: ”SERGIU, FII TARE! Băieţii în ghete… SUNTEM ALĂTURI DE TINE!”

Pe arena ”Ştiinţa”, de la ora 11, trupa lui Sorin Brîndescu a suferit a treia înfrângere în jocurile de verificare, în faţa celor de la Caransebeş, echipă pregătită de Alin Artimon. Jocul a plăcut ochiului, celor prezenţi în tribună, de această dată în număr redus, circa 150 de spectatori.

Oaspeţii au început tare, chiar reuşind  să înscrie în minutul 6, prin Negoescu, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, de asistentul Cristian Pleşa. Timişorenii au replicat curajos prin Vucea, în minutele 14 și 18, ajuns singur cu portarul Pascal, pe care nu l-a putut învinge, respectiv Gălan, în minutul 26. În minutul 32, Tulcan a părăsit terenul de joc cu arcada spartă, fiind înlocuit cu Budur. În mitanul secund, cărăşeni au deschis scorul în minutul 48, prin Goşa, cu un şut de la 22 metri, în vinclu, lăsându-l spectator pe portarul Burtic.

Egalarea a venit după cinci minute, la o centrare a lui Vucea, finalizată cu gol de Budur, o achiziţie reușită de polişti. Un nou gol în vinclu, reuşit de Pârvu cu un şut de la 18 metri, care a înscris pentru 1-2 în minutul 77. Iar cinci minute mai tîrziu Burtic a scos torpila lui Boştină din vinclu, respingînd în corner.

După toate probabilităţile, Sebastian Budur şi Mădălin Stancu au fost achiziționați, și se duc tratative pentru aducerea lui Tavi Drăghici, care se pregătea cu Millenium Giarmata. S-a renunţat uşor la Tiberiu Popoviciu, plecat la Progresul Gătaia, dar se duc tratative pentru rămânerea lui Mera.

ASU Politehnica: Burtic – Maranescu, Gălan, Gavriluță, Taub, Vucea, Naidin, Rebenciuc, Damian, Ilie,  Tulcan (min. 32, Budur).

Antrenori: Sorin Brîndescu şi Antonio Foale.

Au mai intrat: Al. Contescu, M. Stancu, Ct. Crișan, Feraru, Filimon, Mera, Făgețan, Rus, Voin.

Caransebeș: Pascal – Cotiga, Goșa, C. Dinu, Bușu, Săulescu, Artean, Lupu, Stoica, Pârvu, Negoescu.

Antrenor: Alin Artimon.

Au mai intrat: Coca – Birău, Manea, Barbu, I. Stancu, Precup, Unguru, Popa, Poiană, Roman, Boștină.

La cald…

Sorin Boiangiu (noul manager sportiv al timișorenilor): ”A fost un debut special pentru mine, împotriva fostei echipe, m-a bucurat. Sunt mulțumit de efortul fizic al jucătorilor, am stat bine în teren și consider că suntem pe drumul cel bun. Cu siguranță vom face ultimele retușuri în următoarele săptămâni. Lucrez să mai aduc un număr 9, deoarece suferim în faza de atac. Va veni doar cineva care ne va putea ajuta imediat. Avem o echipă foarte cuminte, niște băieți foarte receptivi, peste așteptările mele, dornici de performanță, conștienți de returul ce ne așteaptă.”

Arbitri: Cătălin Botaş – Cristian Pleşa şi Alin Botaş.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: