Penultima etapă, sub ploi torențiale: o victorie a gazdelor, două remize și 3 succese ale oaspeților

Echipele vizitatoare au luat partea leului în prima zi a rundei intermediare din Divizia D Timiș, etapa a 33-a fiind și penultima a ediției în curs, care se va încheia săptămâna aceasta. Oaspeții au câștigat jumătate dintre partidele jucate marți seară, în unele cazuri prin a înscrie câte 4 goluri, iar două dispute s-au încheiat cu 2-2, o singură victorie revenind gazdelor, la scor, 4-0 pentru cei din Ciacova. Iar etapa continuă miercuri. Dar iată succinte detalii…

O codașă, învinsă la scor acasă de o formație de pe podium… AS FC Bazoşu Vechi – ACS Carani 0-4 (0-2). Dublă victorie pentru trupa lui Cosmin Stan, tur-retur, prin a marca 12 goluri retrogradatei din Bazoş, fără a încasa.

Cele patru goluri pentru ocupanta locului secund au fost înscrise de Răzvan Morariu (min. 25), Mahadi Kayondo (min. 26), Ciprian Ştreangă (min. 60) şi Harald Fridrich (min. 80).

Tot de 4 ori a punctat în deplasare și formația din Tomnatic, reabilitată după două înfrângeri la rând… AS Seceani – CS Unirea Tomnatic 1-4 (1-0). 

Meciul a început cu o întârziere de 30 de minute din cauza ploii torenţiale care s-a abătut asupra satului Seceani. Chiar dacă au deschis scorul în minutul 29, prin Eduard Codrean, gazdele s-au văzut învinse la scor. După pauză, oaspeţii au marcat de patru ori, prin Ionuţ Nemițanu (min. 60), Marco Giurasevici – un autogol consemnat în minutul 70, David Taciuc (min. 80) şi Laurenţiu Berar (min. 90). În tur: 0-3.

”Bulgarii” au învins după 9 etape în deplasare, și tot cu 0-2, detenilor frângându-li-se unica serie de două victorii din 2019… ASO Deta – ACS Pobeda Star Bişnov 0-2 (0-2). Iar Fabian Novac a marcat din nou, încă din minutul 2, completat de Gabriel Drăguş deja în minutul 4… În tur, 2-2.

Remize cu goluri…

Formația din Mașloc, o copie palidă a echipei de altădată, a semnat al treilea draw consecutiv pe teren propriu, pe când codașii făgețeni au pus punct unei serii de 8 înfrângeri… ACS Voinţa Maşloc – CSO Făget 2-2 (0-0)

În acest meci s-a înscris strict după pauză, ba chiar în ultima jumătate de oră. Au marcat: Alexandru Neag (min. 59) şi Răzvan Burghelea (min. 90+4, din lovitură de la 11 metri), respectiv Darius Viţan, printr-un autogol în minutul 63 şi Cristian Gheban, care prelua conducerea pentru ”estici” în minutul 73.

Meciul a început cu o întârziere de 15 minute din cauza vremii nefavorabile, cu ploaie torenţială. În tur, 1-0.

Au arbitrat: Daniel Vărzan – Daniel Radin şi Alexandru Argatu. Observator de arbitri Aurel Bobu iar delegat de joc a fost Paia Pecarov.

A treia remiză succesivă în deplasare a câștigătoarei fazei timișene a Cupei României… AS Peciu Nou – CS Avântul Periam 2-2 (1-1).

Oaspeţii au început tare iar în minutul 4 au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Roberto Artimon. Gazdele au egalat până la pauză prin Sorin Ciumacenco, în minutul 30.

Cu opt minute înainte de final, Răzvan Trandu şi-a readus echipa în avantaj. Dar din nou același Sorin Cumacenco, după numai un minut, şi-a salvat echipa de la înfrângere, reuşind egalarea. Este pentru a treia oară când Ciumacenco se întoarce din Germania, unde lucrează, pentru a-şi ajuta echipa. Tot pentru a treia oară cei din Peciu Nou nu pierd cu el în teren. În tur a fost 1-5.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Dragoş Ghinea şi Cătălin Avădanei. Observator de arbitri Aurel Bobu iar delegat de joc a fost Mihai Adrian Miron.

În fine, și un 4-0 în contul gazdelor, a doua victorie consecutivă la zero acasă pentru Progresul 1906, autoare a patru succese în ultimele 5 etape… CS Progresul Ciacova – CS Unirea Sânnicolau Mare 4-0 (1-0).

Echipa antrenată de Cosmin Goia s-a impus prin golurile marcate de Aleksandar Radovan (min. 33), Florin Pârvulescu (min. 49) și Florin Natanticu (min. 53 şi 77).

Oaspeţii au evoluat în 9 jucători după mijlocul reprizei a II-a întrucât au fost eliminaţi de pe teren în minutul 70 atât Răzvan Dima – pentru două cartonașe galbene, cât şi Andrei Cărpinişan, ”roşu”, pentru comportament nesportiv. A treia înfrângere consecutivă afară la zero a Unirii, două dintre acestea cu 4-0. În tur, 0-2.

Arbitri: Elisei Balaj – Raul Ghiciulescu şi Patrik Sandu. Observator de arbitri Cornel  Avram iar delegat de joc Alexandru Onaca. Pronostic: 1.

Iar etapa continuă miercuri. Clasamentul la zi și programul rundei finale, din weekend, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 5

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: