Periam ia mare avânt după pauză, Unirea se desprinde decisiv la Făget până la pauză

Avântul Periam a semnat prima victorie după 5 etape prin a înscrie astăzi de la ora 15 toate cele 5 goluri în repriza a II-a, izbutind cel mai clar triumf din acest sezon, pe când la Făget, în celălalt meci al după-amiezii din etapa a 12-a în Divizia D Timiș, gazda CSO a suferit a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu, vizitatorii de la CS Unirea Sânnicolau Mare reușind a doua victorie la zero afară.

Divizia D Timiş a programat după-amiază de la ora 15 alte două meciuri în sâmbăta din cadrul etapei a XII-a, cel mai neplăcut încheind ACS Murani, care a rămas astfel cu un singur punct din ultimele 9 runde, suferind la Periam a doua cea mai drastică înfrângere din acest sezon.

CSO Făget – Unirea Sânnicolau Mare 0-2 (0-2)

Cele două goluri pentru trupa lui Nicolae Căprărescu au fost marcate în prima repriză de Valentin Grigore (min. 9) şi Andrei Cărpinişan (min. 38). Cu reuşita sa din minutul nouă, Grigore a trecut în fruntea clasamentului golgheterilor, cu 11 reuşite după 12 etape.

De menţionat că în minutul 71 Florin Bolgea a marcat un gol după ce portarul a respins mingea şutată de Sergiu Ţofei din lovitură liberă din afara careului de 16 metri, dar reușita a fost anulată la semnalizarea arbitrului asistent.

Avântul Periam – ACS Murani 5-0 (0-0)

În sfârşit, cei doi antrenori, Marius Stanache, care a revenit pe banca tehnică de trei etape, şi Sorin Cîtea, au spart gheaţa chiar dacă… afară a fost cald, Avântul reuşind o victorie la scor prin golurile marcate în mitanul secund de Andrei Ciobănică (min. 50), Marius Văcaru (min. 57), Alin Uşvat (min. 60), Cristian Petric (min. 75) şi Dănuţ Totorean (min. 85).

Oaspeţii s-au prezentat la meci cu numai 11 jucători iar în poartă s-a înfățișat un jucător de câmp, întrucât titularul precum şi cel de rezervă nu au ajuns la întâlnirea stabilită iar echipa a plecat fără aceştia…

CSO Făget – Unirea Sânnicolau Mare 0-2. Arbitri: Raul Ciev – Bogdan Chiorpec şi Roxana Cişmaş Malac. Observatori: Nicolae Grigorescu şi Costică Candet.

Avîntul Periam – ACS Murani 5-0. Arbitri: Claudiu Gaitin – Bogdan Balaj şi Patrick Sandu. Observatori: Ioan Manole şi Gheorghe Medişanu.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = zece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: