Periam surprinde după pauză pe contraatac, 3 puncte de pe CFR: Universitatea de Vest din Timişoara – Avântul 0-2 (0-0). FOTO + declarații Bura, Stanache

Și a doua clasată a câștigat în deplasare în cadrul etapei a IX-a din Divizia D Timiș, pe arena CFR, unde vizitatorii din Periam i-au depășit pe ocupanții locului 5, gazdele de la UVT. După o primă repriză dominată clar de elevii lui Marius Stanache, în cea de-a doua s-au lăsat în schimb dominaţi de studenţii timişoreni, care s-au întrecut însă în ocazii rarisime, pe când cei de la Avântul au punctat decisiv pe contraatac: CS Universitatea de Vest din Timişoara – CS Avântul Periam 0-2 (0-0).

Oaspeții au marcat de două ori după pauză, imediat în urma sfertului de oră de odihnă, prin Cristian Bobu în minutul 48, cu un şut senzaţional de la 18 metri lateral dreapta, la colţul lung și aproape de vinclu, iar apoi în minutul 83, prin Angelo Olteanu, care a dublat avantajul pentru echipa sa.

Cele mai clare ocazii ale gazdelor le-a irosit Denis Ciobanu, și încă de trei ori, chiar şi singur cu portarul Ulmet, pe care nu l-a putut învinge din 6 metri, dar și Patrick Niţă de două ori.

Din prima repriză a rămas consemnată marea ocazie a lui Alin Pîrjol, din 7 metri, unde a pus latul iar mingea s-a dus peste transversală, în minutul 12.

Și nu putem trece cu vederea arbitrajul foarte bun prestat de Eugen Gheorgheiu şi colegii săi de la margine.

*

UVT: Rusu – Contescu (cpt), Mureşan, Dănilă (min. 60, Grunţă), Ciobanu, Hotca, Florin Olariu, Mihai Olariu, Niţă, Ghiunghiuş (min. 46, Saizu), Pârjol (min. 46, Pătraşcu).

Antrenor: Vlad Bura.

Pe bancă: Gakos, Ionuţ Muj, Mutaşcu.

Avântul Periam: Ulmet – Filip, Bobu, Gavruţă, Sturza, Mînecan, Olteanu (min. 85, Muscă), Trandu, Blaga (min. 62, Sîrbu), Dobra (min. 75, Radu), Ologu (min. 90+2, Olaru).

Antrenor: Marius Stanache.

Pe bancă: Mirodone, Ciobănică şi Holca.

Au arbitrat: Eugen Gheorgheoiu – Alin Botaş şi Andrei Martinovici. Observator de arbitri Daniel Ionescu, iar delegat de joc Florian Mierea.

+

La cald…

Vlad Bura (antrenor UVT): ”Da, este o înfrângere dureroasă… Din păcate, ni s-a întâmplat cum s-a întâmplat şi la meciul cu Şag. Avem momente în care nu reuşim să ridicăm jocul la nivelul nostru. Și din păcate am avut cel puţin şapte ocazii mari de a înscrie, chiar dacă nu am făcut un joc bun, cum le-am reuşit pe cele anterioare. Aşa e fotbalul, trebuie să respectăm ceea ce s-a întâmplat astăzi şi la acel meci cu Şag, și trebuie să învăţăm din toate astea. Și megem mai departe! Ionuţ Vucea este un jucător foarte important pentru noi, dar totuşi, noi suntem o echipă, noi suntem UVT, și nu aş pune tot timpul presiunea numai pe un jucător. Ne pare rău că nu a putut veni la acest meci, poate că altul era rezultatul…”

Marius Stanache (antrenor Avântul Periam): ”Este o victorie muncită! Am întâlnit o echipă foarte bună, spun foarte bună, ţinând cont că i-a lipsit 2-3 jucători foarte buni, după câte am înţeles Vucea – golgheterul lor, Eme, Tică Popa nu a jucat de la început. Este o echipă bine aşezată în teren, cred că e singura echipă care ne-a dominat a doua repriză, chiar copios, ratând din situaţii favorabile. Noi i-am prins pe contraatac, aşa-i la fotbal… Dar după părerea mea a fost un meci plăcut, cu mult peste nivelul Diviziei D, cu două echipe bune, care şi-au văzut de fotbal. Încă o dată vreau să-i felicit, au un antrenor foarte bun, Vlad Bura face treabă foarte bună la această echipă, chiar am rămas foarte surprins. Jucătorii mei au ceva în plus faţă de adversari, să sperăm că îmbunătăţim şi condiţia fizică, chiar dacă suntem în etapa a noua. Noi nu suntem interesaţi să fim pe primul loc, ne dorim să fim acolo sus, noi vrem să jucăm fotbal şi să ne vedem de treabă”.

Fotografii de Iosif Canea; rezultatele zilei în ”D” Timiș, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: