Petruescu (Ripensia): ”Dăm continuitate proiectului, acesta fiind obiectivul propus… Să fie tânăr, de perspectivă, cu potențial de creștere”

Ripensia a jucat marți primul meci de verificare din pregătirile de iarnă în compania unei alte echipe divizionare, sub forma a patru jumătăți de oră, înscriind în a doua și cea de-a treia, 5-1 cu Fortuna Becicherecu Mic, din Liga 3, o reușită pentru actualul moment al acumulărilor, după cum a punctat antrenorul principal Cosmin Petruescu după jocul pe zăpadă.

”O partidă binevenită, ne doream un astfel de joc pentru această etapă de pregătire, sunt mulțumit de mișcarea făcută, un antrenament foarte bun, și trebuie să recunosc că am avut moment când am fost puși în dificultate de adversari, mai ales în primele 30 de minute. Una peste alta, un test util atât din punct de vedere tehnico-tactic, cât și fizic.

Cu Mosoarcă sper să ajungem la o înțelegere, el chiar a avut o problemă la deget, nu a fost o glumă sau vreo strategie de-a noastră, la ultimul antrenament înaintea jocului școală de sâmbătă; dar  nu e nimic grav. Sper să ajungem la o înțelegere, deocamdată e la nivel de conducere.

Puțin probabil, pentru că intrăm în linie dreaptă, mai avem foarte puțin până la primul meci oficial, iar după cum ați observat mergem pe linia unui lot omogen, să dăm continuitate proiectului, în cazul căruia sunt anumite cerințe pentru orice jucător pe care ni-l dorim aici, și anume să fie tânăr, de perspectivă, cu potențial de creștere, acesta fiind obiectivul propus de Ripensia, bineînțeles – în paralel cu rezultatele absolute indispensabile în perioada următoare…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 15

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: