Pindul Dudeștii Noi înscrie 11 în Seria 1, Avântul Jamu Mare rămâne cu punctaj maxim în Seria 2 după 1-3 la Fibiș

Campionatul Județean Timiș de ”Promoţie”, liga a VI-a, a continuat în weekend în cele două serii ale sale, în cadrul cărora s-a derulat etapa a treia, fără doar un meci din Seria a II-a, Progresul Vucova – AS Denta, deoarece oaspeţii nu s-au prezentat la teren. În rest, s-au jucat toate partidele…

Seria I

Scorul rundei a III-a în Seria 1 a fost realizat de Pindul Dudeştii Noi, 11-0 pe teren propriu în dauna celor de la Spartak Grabaţ. Altfel, două meciuri s-au încheiat la egalitate, Gelu remizând 1-1 în deplasare la ACS Fortuna Becicherec II iar Șoimii Pesac la Satchinez.

S-au marcat 36 de goluri, dintre care însă doar opt de către oaspeţi. Lider cu 7 puncte este Chinejana Chinezu Satchinez, urmat de alte două echipe cu acelaşi punctaj, despărtite la golaveraj, și anume Triplex Beba Veche şi Unirea Tomnatic II.

Seria a II-a

Cu mai puţine echipe în alcătuire, 12 față de cele 14 din Seria 1, şi implicit cu un număr mai mic de meciuri jucate, cu atât mai mult inclusiv prin neprezentarea în deplasare a celor de la Denta, la Vucova.

Gazdele şi oaspeţii și-au împărțit câte două victorii, Meget Remetea Mare încheind cu succes ieșirea la Stamora Germană, cu scorul de 3-4, iar Avântul Jamu Mare la Fibiș, 1-3 cu garnitura a doua a celor de la Camaro.

S-au marcat 30 de goluri, dintre care 13 de către oaspeţi, iar lider cu maximum de puncte este AS Avântul Jamu Mare.

Rezultatele rundei a III-a în liga a VI-a de ”Promoție” și clasamentele la zi, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 56

 


Alte articole legate de acest subiect: