Plimob Sighet la 2003 și 2004 iar gazda Porto Bega la 2001, învingătoare în ”Cupa Bega de Iarnă”, ediția a VI-a

Aproape 50 de jocuri, disputate la 3 categorii de vârstă, au umplut în ultimele 3 zile programul celei de-a VI-a ediții a competiției juvenile de minifotbal dotată cu ”Cupa Bega de Iarnă”, devenită deja o tradiție.

Turneul din acest sfârșit de săptămână a reunit la start un total de 20 de echipe, împărțite pe categoriile de vârstă 2001, 2003 și 2004, în fiecare caz întrecerea desfășurându-se în sistem campionat.

La categoriile mai mari, 2001 și 2003, echipele au fost alcătuite din 6 jucători de câmp plus un portar, în 5 pe 2, iar la 2004 s-a jucat în 7 plus 1, mici diferențe fiind și în privința timpului regulamentar: două reprize a câte 15 minute la 2001 și 2003 respectiv un meci de 25 de minute la 2004, totul derulându-se în ”Friends Arena” din zona Dâmbovița.

Tiberiu Turloiu, conducător al grupării gazdă, FC Porto Bega Timișoara, care s-a impus la cea mai mare categorie de vârstă, juniori C de 2001, a remarcat prezența și prestațiile maramureșenilor de la CS Plimob Sighet, învingători la celelalte două categorii de vârstă, în dauna unor grupări puternice: ”Băieții noștri au jucat foarte bine, câștigând la 2001, dar remarc în ansamblu că în cele trei zile au avut loc meciuri extrem de atractive, într-o bună organizare, toate participantele declarându-se mulțumite de reușita jocurilor”.

Gruparea din Sighetu Marmației, care s-a remarcat în ediția trecută a Campionatului Național FRF prin accederea cu echipa de juniori B în faza zonală a întrecerii, a avut la Timișoara bune rezultate în întrecerea de 5 echipe a juniorilor de 2003, ”galbenii” maramureșeni de la Plimob impunându-se și între cele 6 formații la categoria 2004.

N-au lipsit de la start nici reprezentante ale altor pepiniere consistente din oraș, ca de exemplu de la Electrica, LPS Banatul sau ACS Poli, dar și de la vecinii arădeni.

FC Porto Bega a schițat pentru vara acestui an organizarea unui turneu al categoriei de vârstă 2001 respectiv 3, reunind 20 de echipe de la principalele grupări din vest, clubul timișorean urmând a anunța în timp util datele de disputare ale întrecerii.

Porto Bega

Porto Bega

 

 

Astăzi s-au stabilit echipele câștigătoare la cele trei generații participante, fiind totodată nominalizați și jucătorii remarcați.

GENERAȚIA 2001

1.FC PORTO BEGA

2. LPS CSS BANATUL
3. ACS POLI
4. PLIMOB SIGHETUL MARMAȚIEI (MM)

Învingătoarea a încheiat competiția cu 6 victorii, în ultimul meci al zilei dispunând cu 3-2 de o echipă extrem de ambițioasă, care a aliniat la start și jucători născuți în anul 2002.

JUCĂTORI EVIDENȚIAȚI
Cel mai bun jucător: BOȘTINĂ GEORGE CLAUDIU (FC PORTO BEGA);
Cel mai bun portar: NUNZIO ATTARDO ( FC PORTO BEGA);
Golgheter: LUCA MATEO ( LPS CSS BANATUL);
Cel mai promițător jucător: TAND CRISTIAN ( PLIMOB SIGHET).

*

Dar iată situația și la juniorii D și E…

GENERAȚIA 2003

1.CS PLIMOB SIGHET
2. FC.ELECTRICA TIMIȘOARA
3. ACS POLI TIMIȘOARA

Cel mai bun jucător: POP IOAN SIMION (PLIMOB SIGHET);
Cel mai bun portar: SMILLAR RAUL (PLIMOB SIGHET);
Golgheter: URSU MĂDĂLIN (ELECTRICA);
Cel mai promițător jucător: MIHAI BOGDAN (PLIMOB SIGHET).

*

GENERAȚIA 2004

1.PLIMOB SIGHET
2. VIITORUL ARAD
3. ACS POLI TIMIȘOARA

La această generație a avut loc un meci „pe muchie de cuțit” între ACS POLI și PLIMOB SIGHET, încheiat cu victoria oaspeților din Maramureș.

Cel mai bun jucător la această generație: VAJDA CRISTOFER;
Cel mai bun portar: MANEA EDUARD (VIITORUL);
Golgeter: KOVACS COSMIN (PLIMOB SIGHET);
Cel mai promițător jucător: CATANZARITI ALESSANDRO.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: