Ploaia torențială stopează amicalul Avântul Periam – UTA după 30 de minute

Vremea capricioasă, care și-a făcut de cap în debutul noului sezon intern cu ocazia etapei inaugurale din Liga 1, continuă să pună fotbalul la încercare în plină vară, și în săptămâna startului Ligii 2, ultimul meci de verificare din programul pregătirilor celor de la UTA înaintea deplasării din runda 1 la retrogradata din elită sub numele Juventus București, actualmente ASC Daco-Getica, fiind întrerupt în această după-amiază de ploaia torențială căzută la Periam.

Arădenii au optat să joace ultimul meci amical în condiții de deplasare, valabile și în cazul partidei de duminică de la ora 13 din capitală, iar roșu-albiii s-au aliniat astăzi la ora 17 la startul întâlnirii cu CS Avântul Periam, a 12-a clasată la încheierea ediției trecute a Diviziei D Timiș.

UTA a disputat o serie de întâlniri de verificare în pregătirile de vară, înregistrând toată gama rezultatelor, inclusiv în confruntări internaționale, după cum urmează: 2-2 cu cei din Bekescsaba, victorie cu 2-1 la Bekescsaba, 1-0 cu cei din Szeged, 2-1 pentru maghiari în revanșă, 2-1 cu Șoimii Lipova, succes cu 3-1 la Național Sebiș, 2-0 la Ripensia și un eșec cu 1-0 în fața lui Debrecen.

La scorul de 0-1 a fost întrerupt meciul amical disputat în această după-amiază la Periam, unde Charles a deschis scorul pentru UTA în minutul 29, foarte puțin mai apoi jocul fiind abandonat datorită ploii torențiale.

Avântul Periam, antrenată de Marius Stanache și care la sfârșitul săptămânii viitoare va debuta în ediția 2018-2019 a Diviziei D Timiș, a început amicalul cu secund divizionarii în componența Ulmet – Filip, Ciobănică, Totorean, Brusturean, Cioica, Ologu, Toma, Olteanu, Forghici, Costândana.

CS Avântul i-a mai convocat pentru acest amical pe Mirodone, Blaga, Cristian Radu, portarul Holca, Bobu, Cosmin Mânecan, Răzvan Trandu, Cornel Mihalache și Bogdan Steop.

De cealaltă parte, UTA, care în luna august va mai juca în Liga 2 acasă cu nou-promovata din Constanța, la Brăila și acasă cu Ripensia, urmând ca în runda a V-a să o viziteze pe ACS Poli, a început deplasarea de astăzi în alcătuirea Orlic – Dan, R. Iuga, Gal, Suslak, A. Iuga, Oprea, Charles, Matei, Popa, C. Rus.

Arădenii îi mai aveau pregătiți pentru a evolua la Periam și pe Bodea, Costin, Manea, Benga, Copaci, Cubleșan, Petra, Coulibaly, Enescu, Pop, Stahl și Vădrariu.

Au arbitrat Alexandru George Manea – Alexandru Gherman și Denis Mihăescu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: