Ploaie torențială și o răsturnare de scor: Internațional – Centrul Național de Pregătire Timișoara 1-3 (1-0)

”Național” peste ”Internațional”, iată o ordine a lucrurilor care ar trebui să prevaleze în mod firesc și în cele ale orânduielilor lumești, juniorii Centrului Național de Pregătire Timișoara răsturnând scorul după pauza deplasării în Gorj din unicul meci al zilei de sâmbătă în etapa a 26-a în Seria a IV-a din Liga 3 și distanțându-se cu atât mai mult, la 11 puncte, de vecinii de clasament învinși acasă: CS Internaţional Băleşti – Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 1-3 (1-0).

Marius Budică a deschis scorul pentru nou-promovații olteni de pe penultimul loc al seriei vestice în minutul 30 al disputei din cea de-a 11-a rundă a returului, însă juniorii de pe Bega și-au luat revanșa pentru eșecul acasă cu 0-1 din 3 noiembrie prin răsturnarea de scor semnată de Dragoş Coroiu în minutul 52, Patrick Peter în minutul 63 și Sorin Burghele în minutul 89, bănățenii de pe antepenultimul loc reabilitându-se după primele eșecuri pereche din 2018.

Antrenorul Cristian Petcu a început deplasarea de la ora 18 cu următorii jucători: Dobre – Kovari, Ţiereanu, Coroiu, Stoianovici, Jurj, Chera, Trip, Şimăndan, Butghele, Peter.

Antrenorul Centrului Național de Pregătire ne-a declarat pe marginea celei de-a doua victorii în deplasare a rundei a 26-a, pe lângă cea semnată vineri pe final de CSM Școlar Reșița cu 1-2 (1-0) la Giarmata, că ”jocul s-a disputat în condiţii speciale, pentru că în prima repriză a plouat torenţial 30 de minute iar în a doua 15-20 de minute, la fel. Am făcut o primă repriză slabă, am fost dominaţi fizic, iar ei au jucat mai tare, au avut multe faze fixe din care au marcat şi un gol. În repriza a doua băieţii au jucat foarte bine, pot spune excelent, ne-a ieşit totul, dovadă că am înscris trei goluri şi am ratat alte mari situaţii clare de gol. Scorul putea fi chiar şi mai mare! Felicit băieţii pentru atitudine şi voinţă, pentru că au crezut în ei şi au reuşit să întoarcă rezultatul”.

CNP Timișoara va găzdui marți de la ora 18 jocul cu CNS Cetate Deva, în intermediară, runda a 27-a, programul etapei viitoare, clasamentul la zi și ultimele rezultate fiind enumerate pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 8

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: